четвъртък, 9 декември 2021 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...191

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Около 10.15 часа вчера , на 09.12.2020г. , в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. “Македония” във Варна е станала стрелба, завършила с жертви. Когато отиват на място, полицаите откриват три трупа – на 40-годишния Димитър Големанов , на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед. Димитър Големанов, който по последна версия се счита, че е застрелял приятелката си Диляна, чуждестранния гражданин, прострелял е едно момиче, което е успяло да избяга е дясна ръка на постоянно замесения в скандали общински съветник от Варна Генадий Атанасов.

Последната крупна измама, която подготвяха двамата бе покрай сдружението “Еко парк Галата”, на което той е управител. В него членува и фаталната Диляна, друга от трите жертви днес и бивша приятелка на Димитър.

Според запознати Димитър Големанов не веднъж е принуждавал хубавата Диляна да се включва в секс оргии, които е записвал на видео, а някой филми даже е пускал в известни порно сайтове срещу таксуване.

Говори се, че в порно бизнеса на Големанов участие е имал и Генадий Атанасов, за който във Варна се знае, че е „особен любител“ на момичетата от конкурсите за красота и често може да бъде засечен в най-елитните нощни клубове на Варна в компанията на „миски“.

Димитър Големанов освен с Генадий Атанасов е свързан и с небезизвестния от варненският ъндърграунд Румен Широков, излежал няколко присъди за разпространение на наркотици, който все още е дясната ръка на Генадий. Също така имената на Големанов и на Генадий Атанасов от много време са свързвани с разпространението наркотици, особенно заради близостта им с Румен Широков, но никога е нямало реализирани акции срещу тях двамата, а само срещу Широков.

В апартамента на Димитър полицаите откриват и цял боен арсенал, заради което работят и по друга версия, освен по тази за любовен триъгълник, завършил със смърт, а по – точно двойно убийство и самоубийство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар