събота, 29 октомври 2022 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...208

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Бургазлийката Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас и от 28 октомври 2020 е в неизвестност. Това съобщи нейната дъщеря Християна Радоева, която призова за помощ в издирването на майка си. Тя вече е подала и сигнал в полицията.

„Излязла е от дома ни в гр. Бургас на 28.10 следобяд и от тогава не се е прибрала. Само с лични документи и телефон е. Няма банкови транзакции . Моля, ако някой я види, да се обади на мен на тел. 0896105093 или на полицията”, апелира Радоева.

Името на Теодора Бахлова е споменавано и друг път по медиите. В самото начало на извънредното положение в България – на 13 март т.г. – бургазлийката, която на този етап живееше в Лондон, обяви, че е със съмнения за коронавирус и призова всички лица, с които е контактувала, да следят съсотянието си изкъсо, съобщава "Флагман".

Ден след изчезването й от дома и на 28 октомври, в профила й във Фейсбук се виждат няколко подозрителни публикации. Едната е със снимка на къща на остров и текст „Ако изчезна внезапно, да знаете, че съм тук...”. Буквално часове по-късно телефонът й вече е изключен, а от предишната й активност във Фейсбук вече няма и следа.

На 26 август 2021 криминалистите намират останките и на 46-годишната брокерка, заровени на пътеката между гробове в 12 квартал на бургаския гробищен парк.Свидетел е посочил мястото, където е било скрито разчленено тялото на изчезналата жена. Ще бъде назначена ДНК експертиза, но разследването до момента показва, че става въпрос именно за брокерката.

Теодора Бахлова, чиято злочеста съдба се разследва от Флагман.бг вече 10 месеца, е била „очистена“ в апартамент на Иван Генадиев Болярски – брат на Елена Болярска и шурей на сочения вече като масов убиец от прокуратурата – Станимир Рагевски.

След разстрела, тялото на Бахлова е било нарязано по същия начин, както и тялото на Юмер Мехмед. После частите са били потопени в бидон с разреден разтвор от сярна киселина. Престояли са там три месеца. През февруари бидонът е преместен в малък търговски обект, който не е бил експлоатиран, ключ за който са имали Рагевски и Дичев. Остава загадка обаче дали в бидона първоначално е била потопена и главата на 47-годишната жена, по чиито череп лесно може да се установи дупката от куршума. Главата и долните й крайници все още липсват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар