събота, 22 октомври 2022 г.

ЪНДЪРГРАУНД 44

Скрит досега списък обърна държавата: най-известните жени, минали през кревата на Главния.

31.08.2021

Много жени са спрягани, че са минали през леглото на Жоро Илиев. За някои със сигурност сте чували, но други истински ще ви изненадат. А ето и имената им, събрани от столичен вестник.

Стефка Костадинова иска да му е съпруга

Стефка Костадинова има привилегията да е любовница на боса на ВИС-2 в годините, в които той е на върха – средата на 90-те. По това време и самата тя е особено актуална, славата й на световен шампион й отваря куп врати. От любов по Жоро Илиев Стефка се преобразява и става по-женствена, дори премахва бенката си. Мечтата на Костадинова обаче е да се омъжи за него, да е официалната му половинка. Говори се, че обхожда куп врачки, за да пита задават ли се венчило и деца. През 2000 г. Жоро слага край на аферата си с нея. Той обаче завинаги остава в сърцето й. Двамата запазват приятелските си отношения.

Дарина Павлова спи с боса, докато мъжа й воюва с него

Дарина Павлова е сред ВИП любовниците на Жоро Илиев в края на 90-те години, когато войната между ВИС-2 и „Мултигруп” е в разгара си. Съпругата на Илия Павлов обаче палува с най-големия му враг Жоро Илиев и това е публична тайна в подземния свят. Според мълвата, Дарина дори зачева от боса на ВИС-2, но от приличие премахва плода. Илия Павлов разбира последен, че жена му е любовница на най-големия му враг. Една сутрин Дарина се прибира у дома след бурна оргия с Жоро Илиев – пияна, дрогирана, цялата раздърпана и дори бита от него. „Знам всичко. Престани”, умолява я мъжа й, който посреща очуканата си съпруга със стиснати юмруци. „Дори не ми удари шамар”, разказва по-късно срамния епизод Дарина. През 2000 г. тя прекратява романса си с Жоро Илиев. Именно от нея се разчува за невероятната потентност на боса на ВИС-2. „Той е невероятно надарен”, описва го Дарина Павлова.

Кали му прави орална любов в дискотека

Кали е не точно любовница, а секс играчка на Жоро Илиев. Тя го облекчава до последно. „Най-обичам да слушам как Кали разправя колко много го уважава и колко му е близка, ама никога не е спала с него. Че аз с очите си съм виждала да му прави свирка в заведение! Свря се под масата и започна да му духа пред цялата дискотека”, разправя известна фолк певица. За награда Кали получила няколко банкноти от по 100 долара. И до днес вървят слухове, че големия син на певицата е от Жоро Илиев, той наистина има поразителна прилика с боса. Кали обаче твърди, че таткото е тогавашното й гадже Иван. ДНК тест не е правен.

Кати обладана от боса и охраните му Кати е официална любовница на Жоро Илиев през 1999 г. Тя моментално попада в леглото му, след като вади хита си „Пеперуда”. Клюката до този момент я спряга като интимна с продуцента си. Жоро Илиев обаче я прибира за себе си, а Кати не се съпротивлява особено. Босът на ВИС-2 изкарва дълга връзка с нея, близо година и половина. Покрай него започва и пропадането на Кати – тя започва да шмърка кокаин и да се държи надменно с околните. Злите езици твърдят, че Жоро Илиев често я унижавал, като я „подарявал” на свои приятели, а веднъж дори певицата била групово обладана от него и охраната му в тоалетната на долнопробен чалга клуб.

Пробва Анелия, преди да й кумува Георги Илиев спи с Анелия през 2001 г., когато смуглата красавица изгрява с първия си хит „Погледни ме в очите”. Той моментално поисква да е интимен с новопоявилата се звезда. Доставят му я. Оказва се обаче, че по Анелия си е паднал приятеля му Коко Динев. За да не я дели с него, боса на „Кошарите” я пожелава за съпруга и кани Жоро Илиев за кум.

Глория се разведе заради него Глория е следващата чалга звезда в секс списъка на Жоро Илиев. Тя е негова официална любовница около година – от лятото на 2003 г. до пролетта на 2004 г. По това време русенката е на върха на славата си, успяла е да отслабне с куп пластични операции и режима на д-р Емилова. Заради авантюрата си с боса певицата зарязва мъжа си Илия Загоров. С Жоро Илиев обаче се разделят през 2004 г., а Глория си „отмъщава”, като му посвещава клипа на песента си „Крепост”. Ролята на Главния играе Асен Блатечки, а на финала той е прегазен от влак. След като къса с Жоро Илиев, певицата се хваща с оръжейния бос Николай Гигов. Мафиотът нямал нищо против. Като научил, казал само: „Е, щом му харесва, нека се задоволи с огризките от трапезата ми”.

Яна Грудева е последната Тв водещата Яна Грудева е последната любовница на Жоро Илиев. Връзката им започва през февруари 2005 г., малко преди да убият Главния. Куршумът, който ликвидира боса няколко месеца по-късно, ги разделя завинаги.

Странната "любов" на спецправосъдието към Веселин Денков . Само в една седмица мъжът на Ивайла Бакалова има 2 дела, чака го трето .

05.10.2021

За да има шанс да влезе някога в новините това дело - скучни обвиняеми за лихварство и изнудване, сигурно трябваше някой да изяде някого в съдебната зала. След атрактивни арести обичайно подобни анонимни банди со кротце со благо сключват споразумения със Спецпрокуратурата, съдът ги валидира в едно заседание и излизат – де факто свободни с условни присъди или пробации, а на прокурора му се пише червена точка – като за осъдени. Обаче не би... Не такъв е случаят с делото срещу Веселин Денков и още 9 души, което мъчително цикли на старта на първа инстанция - Специализирания наказателен съд.

Кой е Денков ?

Самият Денков – известен и като Весо Брадата, показа, че не е от тези, които си траят, като разказа пред Антикорупционния фонд в тяхно филмче, че съществува т. нар. „Списък за бърз“ контрол над бизнесмени, които биват... мотивирани да се разделят с имуществото си. Особено като достигнат определено ниво на приходите си.

Вътре обаче пред скрита камера има далеч по интересни твърдения - точно както Пепи Еврото в един друг сюжет ("Осемте джуджета"), тук в ролята на "оправяч на нещата" в съдебната система виждаме Яне Янев - бивш политически лидер и бивш консултант на премиера Бойко Борисов по антикорупция. Денков и половинката му Ивайла Бакалова разказват, че са получавали директни ценови оферти. А Янев обяснява във видеото за връзки с "телешкото месо" т.е. - Шиши, за срещи със Сотир Цацаров, контакти с Бойко Борисов и дори демонстрира отлично познаване на темите до Реджеп Ердоган и международното положение. Между другото самият Денков също каза днес пред Клуб Z, че "правно" съдбата му се е решила в последните дни на август и началото на септември 2020 г. с телефони по оста - Цацаров-Гешев-Борисов.

Но защо точно тогава?

Дали Денков е "цвете за мирисане" в цялата история, е съвсем друг въпрос. Весо Брадата официално има финансова къща и ресторантьорски бизнес. Тук обаче едва ли само "секвестирането" на активите му е водеща цел (само си спомнете разказаното от съсобствениците на заводите "Изамет" в "Осемте джуджета", б.а.).

На 9 юли м.г. вече са избухнали протести срещу ГЕРБ и особено срещу главния прокурор - безпрецедентни за демократична държава. Според уважаваните в правните среди авторитетни издания "Пик", "Уикенд", "Блиц" именно Денков е човекът, през когото протичали пари към протестите срещу Иван Гешев. Подател бил Васил Божков от Дубай. Разбира се самият Денков и половинката му Ивайла Бакалова отричат подобни твърдения. Да, но прокуратурата си харесва тези издания и – случайно или не - от миналата година на Денков като му „тръгва една карта“... Дори днес той описа състоянието си пред съда: че е обект на отнет лиценз на финансовата си къща, безкрайни финансови ревизии, проверки от НАП, запорирани сметки, иск за 11,6 млн. от КПКОНПИ, а от ареста на 1 септември 2020 г. няма дори дебитни карти, защото са му ги прибрали - но за това по-долу... Само тази седмица срещу мъжа до Ивайла Бакалова има насрочени 2 дела – днешното за ОПГ за лихварсто, и в четвъртък друго – за изнудване заедно с Иво Масларов – доведен сина на бившата министърка Емилия Масларова. Това - две твои дела да вървят в една и съща седмица, е сравнително рядък феномен, особено с оглед обичайните темпове на родното правосъдие.

Както се казваше в една реклама - но това не е всичко.

Денков е с внесен обвинителен акт и за поръчково убийство – заедно отново с Иво Масларов, и с бившия служител на НСО Борислав Иванов. Този процес предстои. Излишно е да напомняме, че и трите са в Специализирания съд. Така или иначе делото за днешната ОПГ изобщо не можа да се проведе - по други причини.

Бавно бързане

Забележителна е съдбата обаче на самото дело. Както казахме, то е срещу група, която се разследва от прокуратурата от 2018 г. Денков бива обвинен и присъединен по-късно - чак през миналата година, като той самият използва думата „пришит“. Научавайки за обвиненията, се прибира доброволно и е задържан още на летището на 1 септември. Веднъж вече съдийка от Специализирания съд отказва да стартира делото и връща акта на прокуратуратата заради нередности в обвинението. Апелативният спецсъд обаче отменя решението и я задължава да го гледа. Тя си прави отвод и вече делото е при друг съдия, който миналия път го пуска да върви след провеждане на предстартовото разпоредително заседание, разказаха днес адвокати. Самият Денков - както казахме, е задържан на 1 септември м.г., прекарва 9 месеца в ареста и още 4 под домашен арест. От АКФ разказаха, че дори това изменение на мярката му е станало, чак когато се разчуло, че от неправителствената организация снимат филм за случая. При поредното обжалване неотдавна на мярката си за неотклонение Спецсъдът му я изменя на 50 000 лв. гаранция, а Апелативният спецсъд я вдига на 100 000 лв.

Крайният резултат е, че... подсъдимият още си е под домашен арест - просто не е внесъл парите. Днес Денков и адвокатите му атакуваха тази мярка пред съдия Антон Урумов с аргументите: финансовата му къща "Маршал кредит груп" е с отнет лиценз от БНБ още от януари. Ресторантьорският бизнес след поредица от затваряния е намалял с 48% - по думите на самия Денков, и не може да се справи дори със сметките за НАП, за осигуровки и пр.

Той нарече 100-те хил. лв. непосилна гаранция, и сам обяви пред съда, че смята, че може да събере 20-ина хиляди. Според трима адвокати Денков има и перфектно процесуално поведение - явява се винаги, а за всяко напускане на дома е искал разрешение от съда. Прокуратурата в лицето на прокурор Близнашки извади следната логика, при която едно нещо се самоосмисля от самата си същност: да, подсъдимите са дисциплинирани и стриктни, но са дисциплинирани именно на база съществуващите мерки за неотклонение. И това налага да продължат да съществуват тези мерки – домашен арест или сериозната парична гаранция.

Тук Денков направо избухна, като каза на съда, че им го казва на тях, пък те да го кажат на прокуратурата: „Аз, знаейки че съм пришит към някаква група, аз се върнах, за да докажа своята невинност! Аз благодарение на тях живях 9 месеца в тоалетна! Извинете, но съм в емоционален шок от това, кото чух - заяви Денков пред съдията. - Не благодарение на това, че съм под домашен арест аз съм стриктен - не, аз съм стриктен и човечен, затова се върнах." В крайна сметка съдът се вслуша и - същият съдия, който бе наложил 50 000 лв, намали гаранцията му този път на 25 000 лв. Предстои да видим дали прокуратурата ще я протестира пред апелацията.

А самото дело по същество срещу групата за изнудване и лихварство остана да се "търкаля" за някъде през ноември...

Пребиха с колове страшилището на Карнобат Недялко Бараганския

15.09.2022

Има един човек, чиято престъпна империя се управлява от автокъща в Карнобат, и този човек от години е считан за биг боса на района, тъй като е недосегаем за органите на МВР и за данъчните власти. Той е по-силен от кмета, по-силен от държавната власт. И така е от много години, пише Флагман.

Става въпрос за Недялко Христов, по прякор - Бараганския. На 48 години е, семеен, с двама непълнолетни сина, официалният му адрес е в къща в карнобатското село Детелина, но на практика всичко, което се случва под повърхността на закона в Карнобатско през последните години, се ръководи от така наречения Авто сервиз "Халея” на ул. „Москва” №171.

Организираната му престъпна група се занимава се с палежи, кражби на автомобили, рекет, трафик на мигранти, кражби на селскостопанска продукция, която се продава в нелегалната му зеленчукова борса, устроена на самия главен път I-6. В Карнобат почти няма семейство, в което да не се знае кой разпространява наркотиците в центъра на града. Предлагането и употребата на дрога вече са в пандемични размери, има и непълнолетни лица, изпратени в комуни и психиатрия.

Само преди дни, бургаския сайт dnesbulgaria.com, писа, че Бараганския, който през 2015-а година превърна нивите край родното си село Детелина в депо за крадени коли, е намерил ново средство за препитание – също толкова незаконно.

На 22-и юни тази година е арестуван за трафик на нелегални мигранти, след като малко по-рано, в землището на село Дядово, Нова Загора стоварва с „Фолксваген Туарег“ 13 мъже, самоопределящи се като афганистанци. За извършеното съдът му налага мярка за неотклонение „Домашен арест“. Преди месец Недялко Христов нарушава домашния си арест и отива в землището на ямболското село Зимница да краде дини. Потърпевши разказаха, че това било редовна практика – Бараганския крадял продукцията на местни производители, след което я продавал. В конкретния случай обаче криминогенът си е намерил майстора – собствениците на бостана го хващат и го пребиват като куче с колове.

Той е открит през нощта на 7-и август в много тежко състояние. Откаран е в Ямболската болница, но дава противоречиви обяснения пред полицията както за това кой го е бил, така и за начина, по който се е озовал в землището на село Зимница. Случаят е докладван на прокуратурата.

Война в ъндърграунда: Йоско Костинбродския пази Весо Телото, „Чуковете” превзеха София .

22.10.2022

Зловещата сянка на Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския прозира зад Бандата на чуковете, която сега се ръководи от ултраса Веселин Ермалаев, познат повече като Весо Телото, докладваха независими един от друг източници на „Уикенд” от МВР и подземния свят. В ъндърграунда се носи, че след като излязъл предсрочно на свобода, Йоско се самоизолирал в родното с. Безден и не си показвал носа навън от страх, че може да бъде забъркан в поредното престъпление, което да му гарантира поредното пребиваване зад решетките. Де факто Йоско дърпа конците на Весо Телото, оня си стои в Безден, докато армията на Ермалаев продава наркотици в цяла София и отчита тлъст процент към Йоско, категоричен е информаторът на „Уикенд” от подземна София.

Както вече писахме, Весо Телото е най-актуалният наркобос в столицата. Благодарение траншове от по 20 000 лева месечно към пробити ченгета, които са разследвани от „Вътрешна сигурност” за чадър над „Чуковете”, Ермалаев и сие са пълновластни господари на наркотрафика във всички части на „Овча купел”, „Суходол” и „Филиповци” – тук други дилъри нямат право да припарят, призна източникът ни.

Един от разследваните полицаи е зам.-шефа на ГДБОП Димитър Кангалджиев, а другия е роднина на Телото, който работи също при антимафиотите.

Ситуацията на наркопазара се изострила през последния месец – напрежението ескалирало в истинска война за територии, в която се намесили и ченгетата. Засега е ясно, че униформени полицаи са обикаляли по затворите и арестите в София и региона с цел да намерят свидетели срещу враждуващи групи, които да дадат показания.

Докато гангстерите се топя взаимно, богопомазаните с чадър от ГДБОП като Бандата на чуковете ще въртят необезпокоявани смъртоносния си бизнес върху все по-голяма територия, призна информаторът на „Уикенд”.

Йосиф Йосифов е контингент на полицията от 30 г. Освен като Костинбродския е познат и като Безденски по името на селото до София, в което живее. Тогава заедно с приятелите си от Костинброд и околните села са разследвани за обири, кражби на коли и други по-дребни престъпления. „Йоско беше естествен лидер. Такъв е от малък и всички се съобразявахме с него. Това са думи на прокурор Бранислав Славов по едно от делата срещу Йоско Костинбродския в Специализирания наказателен съд. Славов често гостувал в къщата на Йоско дори като действащ магистрат. Познавал момчетата му, давал му пари назаем, обсъждали разследвания срещу него. Развалили отношенията си през 2010 г.

Още в края на 90-те Йоско Костинбродския става лидер на една от най-бруталните банди в страната. Командва в северната част на София и околностите и всички се съобразяват с него. Близък приятел и партньор с Даниел Георгиев – Джаки Ръчичката от Княжево, който командва група в южните части на столицата.

Припомняме, че Джаки Ръчичката и приближеният му Борис Арсов – Борчо бяха арестувани през 2001 г. след първото шумно отвличане у нас – на бизнесмена Стефко Колев. Той е похитен в „Княжево”, а за живота му са поискани 2 милиона лева. Тогава има съмнения, че гласът, който се е обадил на съпругата на жертвата, е бил този на Йоско Костинбродския. Той обаче не беше даден на съд.

Пред Темида се изправи само партньорът му Джаки Ръчичката, но го оправдаха. По-късно свидетели по делото за стрелбата по Киро Японеца разказаха, че друг бос от миналото, убитият през 2004 г. Бранимир Григоров – Бранко, е псувал хората на Йоско, защото за нищо не ставали, след като част от парите за откупа се разпилели, когато били хвърлени от влака.

Йоско отново попада в ареста след убийството на Филип Найденов – Фатик на 19 август 2003 г. Митичният бизнесмен, сочен за контрабандист, е застрелян от двама маскирани, които спират фолксвагена си зад джипа му на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев”. Освен Йоско са арестувани още приятелите му Джаки Ръчичката, брат му Стефан, Борчо, Асен Петров – Шаки и наемният килър Ивайло Симеонов – Богьовеца. Доказателствата за обвинение за убийството на Фатик не стигнаха. Йоско беше съден само за незаконно притежавано оръжие, но го оправдаха.

Костинбродския беше разследван и за отвличането на сина на Венци Стефанов през април 2004 г. Димитър Стефанов беше похитен, както и Стефко Колев, от мъже, облечени с полицейски униформи. Информацията стига и до дългогодишния президент на „Славия”. Тогава той моли за помощ бизнесмена Младен Михалев – Маджо. Последният вика Боян Петракиев – Барона и го праща в къщата на Йоско със сак, пълен с пари. Костинбродския обаче отрича да има нещо общо и връща Барона с парите. По този случай никой не е даван на съд. Междувременно двама от бандата на Йоско и Джаки са разстреляни. Борис Арсов – Борчо е убит малко след покушението над Фатик, а Асен Петров – Шаки – след отвличането на сина на Венци Стефанов.

За убийството на Шаки е задържан хърватинът Иван Може, тогава сочен за член на банда за поръчкови убийства. Може беше съден и оправдан и го пуснаха в началото на 2007 г. Той отива на среща с Йоско в заведение до Сливница и оттогава следите му се губят. Йоско Костинбродския отново е арестуван за отвличането на хърватина.

На делото стана ясно, че го е набил по подозрение, че е застрелял приятеля му Шаки. Но не се доказа, че го е отвлякъл и ликвидирал. През цялото време Йоско и приближените му, с които беше даден на съд, се явяваха на заседанията, а сагата приключи окончателно на 24 юли 2010 г. във Върховния касационен съд.

Там обаче Йоско не отиде, за да чуе, че е невинен. Вече беше избягал за първи път и го издирваха. Месец и половина по-рано ГДБОП арестува хората му, включително и сина му Иван. Обвиненията бяха за организирана престъпна група за продажба на дрога. Година по-рано бяха неутрализирани двете доминиращи банди за наркотици в столицата – на Златко Баретата и на Таки, а играчи като Йоско се опитваха да навлязат на пазара.

Разследването срещу гангстера от Костинброд се водеше в негово отсъствие. Беше заловен в Гърция в края на 2012 г. Там полицията го арестува в жилище на столична адвокатка. Намериха и оръжия, за което го осъдиха на 3 г. затвор. Йоско обаче беше доведен у нас и стоя в ареста до март 2014 г.

Междувременно го обвиниха и за опита за убийство на Киро Японеца от 2003 г., когато двама маскирани на мотор стреляха по него и той оцеля по чудо. Йоско обаче беше освободен от ареста и избяга за втори път. По-късно се оказа, че отново се е крил в Гърция. През юни 2020-а полицията там отново го задържа. Току-що беше влязла в сила присъдата му от 1 г. затвор за изнудване по наркоделото, където е оправдан по останалите обвинения. Съдът обаче прибави към наказанието му и стара условна присъда за кражба на кола от 2001 г. Беше обявено, че ще бъде екстрадиран, когато си излежи старата присъда в Гърция за незаконното оръжие от 3 г., и така му се събраха общо 4. Изненадващо в началото на януари 2021-а, само 6 месеца по-късно, той беше доведен с белезници.

Предсрочното му завръщане от Гърция се обяснява с възможността лишените от свобода чужденци там да плащат по 5 евро за всеки ден от наказанието си и така да могат да се завърнат в родината си по-рано. Синът Иван – Малкия Йоско, уверено върви по стъпките на баща си – съдят го по 3 дела и е в ареста от 3 г. Ванката, както го наричат в Безден, се проявява още като непълнолетен. През юни 2010 г., когато баща му бяга за първи път, е арестуван като участник в бандата му. Има и обвинение за това, че като 16-годишен заедно с баща си е пребил мъж, за да прехвърли мерцедеса си на друг участник в групировката – Вергил Славов. Осъден е само на пробация.

През май 2014 г. Иван Йосифов е арестуван, защото разбил ауди в Костинброд, и е осъден условно. Тогава баща му вече беше избягал за втори път, а Иван го направи дядо за първи път. Костинбродския така и не успя да види внучетата си заради живота в изгнание. Проблемите за сина му Иван тук обаче продължиха. През 2017 г. Малкия Йоско е задържан по разследване на банда за поръчкови побои. През март 2016 г. пред блока си зверски е пребит от двама маскирани лекарят проф. Стефан Станчев. Едва оцелява. През декември пред дома си по същия начин е нападнат и пребит с метални пръти надзирателят от софийския затвор Янко Янков, който почина дни по-късно. Разследването на криминалистите стига до затворника Стефан Гевгелийски, който е негодувал от двамата – докторът не му поставил правилната експертиза, а надзирателят не го оставял да прави каквото си иска зад решетките.

Поръчал побоите им на Иван Йосифов чрез жена си, която му ходила на свиждане. Делото още е в съда.

През 2018 г. Иван Йосифов отново беше задържан заедно с още 17 души. Според обвинението те са били наркобригада с амбициите да завладеят пазара в София. Синът на Костинбродския е един от двамата ръководители. Освен за наркотиците, той е обвинен и като подбудител за убийствата на двама полицаи и двама прокурори. Случайно или не, всички те са разследвали както него, така и именития му баща. Борис Арсов-Борчо и Асен Петров-Шаки са само част от приближените на Йоско Костинбродския, които са убити по времето на криминалния преход и покушенията срещу тях не са разкрити.

Два месеца след първото бягство на Йоско, през май 2014 г., пред дома си в Своге е разстрелян с автомат Красимир Гочев-Шмид. Бизнесменът е криминално проявен и дългогодишен съратник на Йосиф Йосифов. Още от 2010 г. обаче между тях избухнал конфликт за пари и Шмид станал един от свидетелите срещу Костинбродския по делото за наркотици. За убийството на Гочев беше арестуван Михаил Туцов-Мишо Вандала. Първо го осъдиха, после го оправдаха като физически убиец. Подозренията още от началото бяха, че Йоско е поръчал Шмид на групировка от Северозападна България, която наела Вандала.

През декември 2014 г. по същия начин пред блока си в столичния кв. „Банишора” е разстрелян Хрисим Хрисимов, който също се оказа свидетел срещу Йоско по делото за опита за убийство на Киро Японеца. Името на Хрисимов изплува и по разследването за убийството на Фатик. Той е човекът, който е наел къща с гараж в Банкя, където са намерени джипът и оръжието, по което има следи от Йоско, след убийството на Фатик. В онзи период Хрисимов контактувал по телефона с Джаки Ръчичката – бос на второто разклонение на бандата, която командвал заедно с Йоско.

Още през 2013 г. Хрисимов разказва всичко, което знае за Костинбродския и Джаки и връзката им с покушението над Фатик, но малко по-късно се отказва от показанията си и делото пропада. Става свидетел отново през 2014 г., когато Костинбродския е обвинен за стрелбата по Киро Японеца. Убийството на Хрисимов остава неразкрито. За разлика от това на Шмид по него няма задържан, обвинен и съден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар