петък, 16 октомври 2009 г.

МУТРАДЖИЙСКИ ЦИНИЗЪМ

Спомняте ли си първото упражнение на новите управленци – повишаване на министерските заплати !!! И всичко това на фона на огромен бюджетен дефицит и ширеща се нищета в страната.
Следващият бонус беше озаконяване на незаконно придобитите колекции от археологически ценности на българските олигарси. Само за сравнение, в Гърция, ако имате колекция като тази на Васил Божков – Черепа напримар, ще лежите 25 години в затвора!
Ето и малко медийна информация:

13-10-2009
Кметове профукаха 1 млн. лв. за 3-дневен гуляй. Три дни 1100 кметове, общинари и чиновници се забавляваха и пазаруваха в най-топлия и слънчев град в страната - Сандански, по време на 6-ата среща на Националното сдружение на общините, пише в. „Струма“. Представителите на 240-те общини оставиха в курортния град един милион лева.

Главната улица бе превърната в подиум на манекени, дефилиращи със скъпи и модерни дрехи от марките „Пиер Карден”, „Долче и Габана”, „Кристиан Диор”, „Boss”... Заведенията не свалиха цените на менютата си, като те бяха атакувани по време на паузите на „деловите” срещи. Вечерните заведения бяха фул, поръчките бяха главно твърд алкохол - уиски, узо, маркова ракия за тонус, маркови вина. Най-предпочитани бяха заведенията в центъра и около „Интерхотел Сандански”. Край на цитата...
В същото време се оказа, че парите за здравеопазване ще бъдат намалени, а обикновенните хора няма да получат за Коледните празници нито стотинка !!!
Тук е мястото да попитам: „ Другари и другарки от ГЕРБ, кога ще върнете , това което ограбихте през последните 20 години? Кога ще върнете хотелите, яхтите, лимузините, спортните клубове и т.н. закупени с откраднатите от нас пари? Кога правораздаването ще се заеме и с вас ?”
А черешката на тортата беше новината за полицаи, които се гаврили с малолетно момиче и за разкош заснели всичко на филм !!! И вместо министърът на МВР да си подаде оставката, както това се случва в цивилизованите страни, ние сме принудени да му гледаме мутрата и да му слушаме несвързаните приказки по всички телевизионни канали!
Скъпи приятели, това се нарича ... ако обичате, прочетете отново заглавието на материала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар