четвъртък, 16 август 2012 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 20Бойко Борисов, преряза лентата на новооткрития участък от Околовръстния път.„Мостът е висок, мантинелите са глупакоустойчиви и се надявам да удържат на всички, които ежедневно ги пробват".На въпрос не искаш ли да се огледаш в едни влюбени очи на жена

"Жената означава ангажимент, аз нали виждам Цецо как е ангажиран. Виждам и другите около мен".Изповед на премиера за светското списание Love Style.

„Има една госпожица, която ми е по-близка. Милата, само да я обявя, и ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера“Премиерът Бойко Борисов отговаря на въпрос дали се страхува за живота си в юлския брой на списание Biograph.

"Преди, да. Сега вече не. То закога? Лошото е да те утрепят млад. Сега вече... Ще кръстят Академията на МВР със сигурност на моето име или някоя улица в Банкя".На въпрос защо е извел строителството на магистралите като мисия на живота си, фикс идея на управлението, вероятно някакъв ген ?

„Като отиде българинът в Европа, за какво най-напред цъка с език - за магистралите. Когато аз определях своята ориентация - на Изток или на Запад, се водех от една стара българска строителна поговорка: Първо пускаш хората, да видиш накъде ще направят пътека", и после там строиш тротоара. Ако го направиш настрани, те пак ще минават напреко. Накъде излизат младите хора? За Европа и за Америка. Значи това е нашата ориентация.“Kъм Станишев, защото не подписал договор за "Белене" и затова проектът пропаднал.

"И сега те ходят и лъжат хората: ще правим референдум. Сега като го направиш този референдум, дори и да има референдум и хората да кажат, откъде ще намерим 22 милиарда лева. Аз щях да притискам Дянков да продаде всичките дялове и тогава да ги платят ей тия бебета, дето ги правите вие".На заседанието на Министерски съвет

„ Ние го правим заради природата на България, екологията и всичко останало. Вижте , че ние похарчихме милиони, за да направим тунелчета за вълци, за мечки и сега е важно само какви пътни знаци трябва да се приемат за преминаването на вълци, мечки, костенурки, прилепи…“Премиерът критикува колегите си от Еврозоната

„ Еврозоната трябва да се промени, да станат дисциплинирани и да си направят дефицитите такива, каквито са в България и едва тогава бихме се присъединили. „„Няма нищо по-опасно от глупака, който се опитва да играе ролята на умен.“ГьотеНяма коментари:

Публикуване на коментар