петък, 14 септември 2018 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...133




Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.



Жесток побой бе нанесен над собственика на бензиностанция в село Розино Георги Рогачев от група местни роми доведе до кома, а после и до смърт .

14.09.2014

Бизнесменът Георги Рогачев, който снощи ромите в карловското село Розино смляха от бой, е бил опериран спешно в Университетска болница Пловдив, съобщиха от здравното заведение. 
Рогача е с тежка черепно-мозъчна травма, в момента е настанен в КАИЛ, медиците се борят да спасят живота на 50-годишния мъж.
Положението е зле, дано оживее и оцелее, че ще стане лошо за целия регион, коментираха източници от селото. Рогача бе нападнат в газстанцията си от тумба разярени роми, които тръгнали да му отмъщават, че преди това негов приятел и самия Рогач ударили, а после бизнесменът извадил пушка и я опрял в главата на мургавия си опонент.Причината: Ромът Николай Сребрев, с прякор Чичото, не искал да премести обора и кравите си на по-далечно разстояние от газстанцията, а Рогача настоявал за това и често спорили.
Чичото довел цялата рода, която нападнала бизнесмена и приятеля му. Аверът на Рогача също е бил набит, но след преглед в болницата е изписан за домашно лечение.
Въпреки, че снощи ромите-биячи очакваха тази нощ отмъщение от брата на пребития - Кольо Рогача, известен с лютия си нрав и криминалното си минало, нищо не се е случило в Розино, съобщиха местни хора.
В момента селото продължава да бъде под полицейска охрана. Ромите треперят за живота на Георги Рогачев и се молят да не стане най-лошото, защото тогава в Розино ще настане истински ад, каза един от тарторите им.





Адвокат на КТБ Васил Гунчев загина в съмнителна катастрофа.

14.09.2016

Един от близките хора на банкера Цветан Василев и адвокат на КТБ Васил Гунчев загина в катастрофа при твърде странни обстоятелства, съобщи "ФрогНюз".
Според информация от МВР мъжът се е блъснал с мотора си в стълб на кръстовището на столичните булевардите „България” и „Тодор Каблешков” и е издъхнал на място.

Според запознати загиналият мъж приживе е движел част от финансовите дела на Цветан Василев. Той е член още и на Съвета на директорите на акционерното дружество „Хелт енд Уелнес” АДСИЦ. В понеделник към 23 часа той се обади на приятелката си, за да й каже, че се прибира. На кръстовището всички виждат как мъжът потегля, но изведнъж мотора се взривява и се пръска на парчета пред очите им. 
Според близките на загиналия не е изключена и версията за умишлено убийство. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар