четвъртък, 6 септември 2018 г.

ВЪЗМЕЗДИЕ ... 3


Паралелната държава в България представлява най – голямата терористична армия в Европа . Тя е съсипала живота на милиони нормални българи безвъзвратно , затрупвайки ги с лавини от престъпления . Функционерите на Паралелната държава трябва да получат справедливо възмездие за извършеното от тях . За целта е необходемо в България да бъдат изградени нови затвори с много по – голям капацитет от съществуващите . Но има нещо много по – важно – ЕС трябва да изгради единна правозащитна и правораздавателна система за страните – членки , така , че българските престъпници да могат да бъдат съдени и да излежават присъдите си във всяка една точка на Европа .





Изненадващо! Ванко 1 е в пловдивския затвор .

04.01.2018

Рапърът Ванко 1 отново е в затвора. Точно 10 години след като напусна пловдивската тъмница, Иван Главчев отново е зад решетките. Този път обаче за доста по-кратко време от предишния му престой- само за 3 месеца. Пловдивчанинът е заловен да кара мерцедеса си пиян в столицата през ноември. Патрул на КАТ- София го спрял за проверка в центъра и дрегерът отчел 1,3 промила. Музикантът с тъмно минало е бил задържан, а срещу него е образувано досъдебно производство. В последствие е бил осъден от Районен съд.
Сега Ванко 1 ще трябва да излежи присъдата си в Пловдив, тъй като тук е адресната му регистрация. Според запознати той е бил в столицата заради участие на приятелката си - фолкпевицата Теди Александрова.
Пловдивчанинът Иван Главчев през 90-те години стопанисваше култовата дискотека "Комина", която в последствие се превърна в хотел. В началото на века той влезе в музикалния бизнес с псевдонима Ванко 1, когато заедно с Мишо Шамара записаха албума "Голямата Комбина". Дебютната песен на Ванко 1 е "Майна, майна", а "Всички палавници" и "Все още съм замесен" бързо стават хитове. Това изстрелва Ванко 1 по всички топ класации и за кратко той се превръща в една от новите звезди на сцената на българския рап.
След това обаче като всеки уважаващ себе си рапър се сдобива и със скандална слава. Арестуван е за трафик на жени и склоняване към проституция, а момичета изпратени от него  в чужбина разказват шокиращи истории.  Срещу него е заведено дело за склоняване към проституция в периода 1999 - 2003 година. Осъден е на 12 години затвор, но излежава едва половината от присъдата си, защото междувременно е приета скандалната поправка в Наказателния кодекс, която бързо е кръстена на него.   Според някой обвинения тази поправка е направена именно заради  Главчев. След излизането си от затвора, Ванко 1 определя престоя си зад решетките като "петзвезден".
Пловдивчанинът е баща на три деца - две момчета и дъщеря. Преди време се хвалеше със здраво и щастливо семейство, но очевидно нещата са се променили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар