понеделник, 3 юни 2019 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...142



Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.



Убит е хазартният бос Коста Миджурин след стрелба в курорта Слънчев бряг. Той е загинал в колата си.

02.06.2018

Полицията разплете убийството на хазартния бос Коста Миджурин. Той беше убит в събота вечерта в Слънчев бряг.
Задържан и откаран в ареста е убиецът – бившият приятел на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен бизнесмен от Нова Загора.
Полуделият от ревност изоставен любовник имал информация, че Коста Николов – Миджурина и 30-годишната му интимна половинка ще пристигнат с тузарския Mercedes в хотел „Бахами“. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал, уточнява сайтът „Флагман“.
Свалени са видеозаписи от камерите на хотел „Бахами”, от които ясно се вижда как черният Mercedes S-класа СВ9911МА спира. Двигателят му все още не е загасен, когато до него приближава BMW.
Баварецът изравнява откъм дясната страна на Mercedesa и от него се изсипва дъжд от куршуми към шофьора и спътницата му на дясната седалка. 55-годишният Коста Николов Миджурина е улучен с 3 куршума в главата, които влизат отляво и излизат отдясно. 30-годишната жена от Велико Търново, за която е известно вече, че била негова приятелка, е улучена с един куршум в главата.
Хазартният бос е загинал на място. По данни на лекари от шокова зала в Бургас жената е докарана в УМБАЛ-Бургас в кома, направени са опити куршумът да бъде изваден от главата й, но засега няма информация дали е оцеляла.
Бизнесменът от Нова Загора е бил разведен от доста време. Той има 21-годишна дъщеря. Отношенията с бившата му съпруга били уредени и смъртоносното отмъщение за изневяра откъм нейна страна било изключено.
По свидетелски показания Миджурина и приятелката му са били проследени. Те са отивали в хотела. Двойката е била подготвена да прекара уикенда в Слънчев бряг. Има ли са резервирана маса в елитен ресторант, където е трябвало да отидат.
Миджурина е бил с изключително скъпи дрехи и с близо 5 кг златни накити по него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар