сряда, 1 декември 2010 г.

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ ПЛЮС СЪВЕТСКА ВЛАСТ ...

Всеки , който съвестно си е учил уроците по история, е чувал „крилатата” фраза на Ленин: „ Електрификация + съветска власт = комунизъм „ ! Биншите комунисти в България не просто са я чувяли, а я знаят на изуст и нощем я сънуват. България рязполага с ВЕЦ /водноелектрически централи/, ТЕЦ /топлоелектрически централи/, ПАЕЦ /помпено – акумулиращи водни централи/. Имаме и два работещи енергоблока от АЕЦ .
Едва ли има в Европа друга страна с толкова малка територия и толкова много енергийни източници. Въпреки това относителната цена на тока у нас е по – висока от тази в други европейски страни, които нямат такова производство на ел. Енергия !?!?
Истерията в която са изпаднали, обаче, бившите комунисти в България по темата АЕЦ „Белене” става все по прозрачна. В ролята си на руски слугинаж те ограбват собствения си народ десетилетия, за да могат сега да натикат в ръцете на руските олигарси милиарди от откраднатите пари. Рисковете от един нов „Чернобил” не интересуват никого. Поколенията след нас да се оправят както знаят. Ние обаче трябва да бъдем раболепни пред интересите на Големия брат от изток.
Само преди броени дни бившия член на БКП Бойко Борисов заяви: „Колкото повече ми поставят ултиматум ,толкова повече се втвърдявам.” Реликата е по повод ултиматума поставен от генералният директор на дружеството "Росатом" Сергей Кириенко : „Ако АЕЦ "Белене" не бъде договорена до пролетта на следващата година, руската държавна корпорация "Росатом" ще разпродаде готовото оборудване за първия блок на централата. „
Реакцията на другарите от ГЕРБ е мигновенна – АЕЦ „Белене ще се строи , при това на по висока цена от коментираната до момента ! По - голямо национално предателство от това едва ли може да има !
Изводът - усилията на цялото общество трябва да бъдат насочени към по – скорошното сваляне от власт на мутраджийското правителство на ГЕРБ ! Друг път няма !

Няма коментари:

Публикуване на коментар