вторник, 13 март 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ III

/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

• Luben Dilov-junior


Да живее „Сан Стефанска” България! На три мюрета, „под прикритие” и със Софи Маринова на Евровизия! Ако ще прануваме мирни договори от 3 март, можем да изберем и Брест-Литовския от 1918-а. В него поне сме участвали!

Angel Yordanov

А по - добре ли е С Бойко Борисов на Евровизия и Софи Маринова - премиер. Да живей България на три авто магистрали, без прикритие и тарифа 50 евро на час.Пред паметниците на героите отново застават мутри с цветя и на мен не ми се празнува.То бива, бива, ама цял народ за мезе - не бива !

• Luben Dilov-junior

Знам, че не съм красив… Когато мина нощем по Лъвов мост, дори проститутките се правят че чакат трамвая! Утешава ме мисълта, че на днешната дата през 1619 е роден Сирано дьо Бержерак. Едновременно обект и субект на драматургията. Умира на 36 години от гравитацията - пада му дъска на главата . По това време Исак Нютон е само 12 годишен и е използвал ябълките единствено за ядене...

Angel Yordanov

На днешната дата през 1913 г.в Сан Франциско за първи път започва да се използва думата джаз за определяне на музикален стил.Именно заради това, нощем кукумявките от ГЕРБ ме хвърлят в джаза, като се размотават с връщането на бонусите. На техният ментор Цв. Цв., обаче, не му действа гравитацията, защото главата му е куха и го издига в облаците ...

• Luben Dilov-junior

Пред осмомартенски диалог:
- … майка ти!!!!
- Какво каза?
- Амиии... казах, че новите обувки, които си хвърлила небрежно в средата на коридора и аз се спънах в тях, паднах и си избих два предни зъба, отлично подхождат на чантата, която за нова година ти подари майка ти.

Angel Yordanov

Всеки пита за мама, никой не пита за тате ! Ако не искате утре жена ви да споменава майка ви й подарете вафла Бойко Борисов, само срещу 28 стотинки. За сега само във Велико Търново, а по - късно и в цалата страна. За Великден очаквайте на пазара яйцата на Бойко Борисов по 14 ст. едното, както и свински шол "Искра Фидосова".

• Luben Dilov-junior

Новини, които липсват тази сутрин: Установи се, че ватманът, който пусна сутринта пасажерите си от депото не бил терорист, а страдал от алцхаймер…Продължавал да работи по профсъюзни причини. Бил касиер на синдиката. Според пернишките култоролози модерното изкуство се дели на два вида: изсираш се пред входа на блока, звъниш на звънците и бягаш – това е инсталация. Първо звъниш на звънците, а после се изсираш – това е преформанс. Бойко Борисов посети пернишка детска градина. Както се изясни на специална пресконференция по-късно, децата първи са започнали боя…

Angel Yordanov

В знак на протест, срещу тероризма на децата, половината членове на МС правят върху главите на нацията инсталация, а другата половина - преформанс. Само Искра Фидосова се престарала и направила преформанс - инсталация.Виртуалният президент Плевнелиев пък обеща, че ще хваща гората и все по - често ще го виждаме да прави преформанс между борчетата и все по - рядко ще го виждаме да върши нещо в президентството. Така ни се пада, след като по време на избори правим инсталация !

• Luben Dilov-junior

Не ми говорете за Балватска, Шамбала и розенкройцерите. Да се обясни женската интуиция с помощта на женската логика – ето това е истинска езотерика! Нещо като пролет в София… ноемврийският асфалт изчезва преди февруарския сняг.

Angel Yordanov

Елементарно, Уотсън ! Да се обясни женската интуиция с помощта на женската логика – това е законът за отрицание на отрицанието изследван от Маркс и Енгелс. Ето как изглежда окултната норма в устата на видния шлосер, завършил Рабфак – Цецка Цачева: „Налагам Ви дисциплинарно наказание "забележка" за начина, по който разговаряте с мнозинството в пленарна зала".Следва запълване на зейналите дупки по магистралите с …пролетни кокичета. Иде пролет !

Няма коментари:

Публикуване на коментар