понеделник, 9 април 2012 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...64

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Криминално проявен разстрелян в софийския жк "Света Троица"

10.04.2009


Крупен столичен наркодилър бе направен на решето с 24 куршума от конкуренти край бл. 298 А в столичния жк "Света Троица". Десет куршума попаднаха в главата му при бруталния разстрел в четвъртък към полунощ.
В якето на потъналия в кръв мъж криминалистите откриха лична карта на името на 34-годишния Кочо Миланов. Според нея той живее на бул. "Вълчо Иванов" 114. Такъв адрес обаче в столицата няма от 20 г., установили полицаите. Дошлите в залата на Съдебна медицина криминалисти от Столичната дирекция на вътрешните работи били потресени: "Ама това е Демби, разпитвали сме го". Съмненията, че всъщност трупът на 140-килограмовия мъж е прясно осъдения на 15 г. затвор Димитър Вучев-Демби траяли близо 2 часа. "Няма такова нещо с Демби", коментираха пред "Стандарт" разследващи.
Полицейското объркване обаче не е толкова абсурдно. Причината е, че в наркосредите цари огромно напрежение, а убийствата бяха въпрос на време. Всички експерти смятаха, че жертва ще бъде именно Вучев, който дръзна да свидетелства срещу Златко Баретата.
Убитият Кочо Миланов - Циганина е дясна ръка на изчезналия и обявен за издирване Таки. Той държал едно от големите наркодепа в София, което се намира в "Света Троица". В криминалното му досие са записани грабеж и изнудване. Осъждан е два пъти.
Жертвата е с многобройни огнестрелни рани. Той има криминални регистрации за грабеж, изнудване и др. и е осъждан два пъти.
34-годишен криминално проявен е намерен убит в столичния квартал Св. Троица малко след полунощ на 10 април.
Сигналът в полицията за открит труп на мъж е подаден около 0,15 ч. Пристигналите на място полицаи от Трето РПУ и дежурната оперативна група са установили, че простреляният е К.М., който живеел без адресна регистрация в квартала, съобщава МВР.
При огледа в присъствието на съдебен лекар са установени многобройни огнестрелни рани по тялото на жертвата.
МВР призова гражданите, които могат да съобщят допълнителна информация за случилото се, да се обадят на тел. 166 при гарантирана анонимност.
Междувременно 39-годишен криминално проявен мъж от Велико Търново е бил прострелян в центъра на старата столица, съобщи DarikNews.bg.
Айдън Юсеинов е ранен с три куршума в корема. Тънките му черва са разкъсани на 12 места, но няма опасност за живота му.
Мъжът е бил прострелян от друг криминално проявен. Вероятната причина за нападението е стара вражда между два бандитски клана във Велико Търново.
Юсеинов е известен сред криминалния контингент в града, има богато криминално досие за побои, грабежи и изнасилвания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар