вторник, 17 януари 2017 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...121
Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Босът на магистралния секс Пинко убит с брадва или чук, имал „нетипична рана” .Таксиджия намерил мъртвия Петър Василев до джипа му „Ауди Q7”.

17.01.2016

Босът на магистралния секс – ботевградският сутеньор Петър Василев-Пинко, е бил убит до колата си. Както всяка вечер жертвата си оставила джипа „Ауди Q7” на охраняем паркинг и се обадила на такси, което да я откара до ромската махала. Шофьорът пристигнал, но след като Пинко не се появил, отишъл да види какво се случва и открил тялото на Петър, съобщава „Телеграф”.
Предполага се, че убийците му са го чакали на паркинга.
От полицията съобщиха, че убитият е имал нехарактерна рана на главата, като предстои аутопсията да изясни как точно е настъпила смъртта. „Ударът може да е с нож, брадва, чук”, коментираха присъствали на огледа. Тялото било вкочанено от студ.
За последно ромският бос с над 15 присъди за различни престъпления се придвижвал с „Ауди Q7”, твърдят местни, но с брат си и баща си имали около десетина коли.
Източници от МВР потвърдили, че Василев поне от 10 години е бил в бизнеса с проститутки. Преди време отговарял за публичен дом, намиращ се в близост до Петте кьошета в София. Около 8 момичета работели за него в апартамент на първия етаж, в който имало 2 стаи, където клиенти се усамотявали с момичетата. Тогава Пинко се отчитал на известен столичен бос.
След това Василев поел магистралните жрици. За него работели момичетата на Околовръстното на София, както и проститутките по главния път от Ботевград за Видин, които от години обслужват тираджии, както и други мераклии.
Още в събота криминалистите са задържали няколко души, които са познавали жертвата. Една от работните версии е спор около бизнеса с проститутки. Петър Василев-Пинко държи този бизнес. Заедно с брат му Васил се разследват за трафик на жени в Италия.
Пинко е прекарал 10 г. от живота си в затвора. Рецидивистът има присъди за трафик на проститутки, грабежи, кражби, хулиганство, нанасяне на средна телесна повреда.
Петър Василев демонстрирал висок стандарт в Ботевград, което не е правило впечатление нито на полицията, нито на данъчните. Често сменял луксозни автомобили. Той, брат му и баща му имали общо 10 коли. Последно карал Audi Q7.
Василев официално никога не е работил и престъпният бизнес е единственото му занимание.
Един от последните арести на Пинко е от 2013 г. Тогава принудил със заплахи момиче да открадне от майка си злато и 4 хил. лв. и да му ги даде. През 2012 г. карал колата на приятел от Ботевград, форсирал двигателя, въртял се като на състезание и едва не катастрофирал. Патрул на полицията го спрял за проверка, но Пинко избягал. Час по-късно влязъл с приятели в заведението на собственика на колата и заформил меле с юмруци и ножове.
През 2011 г. Василев е задържан в мащабна акция срещу сводници в Ботевград. Арестувани са 12 души. Брат му Васил успял да се измъкне, но година по-късно е арестуван в Италия, където фамилията също се занимавала с проститутки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар