неделя, 24 януари 2010 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 5

По повод акцията на МВР с название „Наглите”

Преди дни организирано бандитите ни спретнаха няколко грабежа.
Заковахме ги с кръв, с ДНК, с квартири, със свидетели.

Интервю по БНР

...вие не подстрекавате в момента вашите слушатели да чуят, че аз ще отида и ще кажа, да тропам по масата на прокурорите или на съдиите кога да назначат съдебен процес.
……………….
Но, така, вижте, може би така по-добре звучи, след като... ако българите нещо си направим добро, трябва да му сложим и малко американско нещо, нека да сложим и американски джипиеси, с руски сателити и с френска техника, да речем. Звучи по-добре.

Hа заседание на Министерския съвет

Прави лошо впечатление, че не ме хвалите мен!? Започвам да се замислям по простата причина, че господин Папандреу не беше чул за този пункт. Изобщо не смятаха да го вадят от пакета. На четири поред срещи с него започвах с: “Добър ден! Ще отидем ли да открием пункта?” И той го отлага, отлага и вече накрая нямаше как да ни откажат, заради дружбата и приятелството, което изградихме.
Така че ще ви моля: първо да ме похвалвате мен - и тогава да подреждате който и да било! Иначе към президента - своите уважения, от осем години той е президент, но пункт няма. Така че - благодарим за съдействието, благодарим, че говорим в един тон, но не бих допуснал изобщо да не се коментира огромната ми заслуга.

Нова Телевизия, “На четири очи”, 05.10.2008 18:10

Така, информационното дело не се води в общи линии така, както другите дела, и там можеш да си трупаш години наред, примерно за Борисов неща, но не директно за него, а примерно за негов приятел. Слагаш го това информационно дело за неговия приятел, но вътре всъщност като контакти и като средства започваш да трупаш всичко, което събираш за този човек.

По повод стачката в Гърция

Вчера сме изпратили нота до правителството на Гърция гърците да бъдат така добри да си протестират вътре в държавата. Ако искат да си затворят пристанищата, но да отпушат нашите пунктове.
Защо не протестират, когато орат или сеят, или 50 000 българи отиват да празнуват Великден в Гърция. Правят го сега, когато нямат друга работа. Цяла седмица се обясняваме има ли, или няма конфликт на интереси при госпожа Желева, а в същото време те така застрашават икономическите интереси на България.

На форум в София "България - накъде след кризата"

Тук са събрани доста мозъци, доста експерти, ще чуем техните предложения. Аз съм човек, който претворява в практика това, което предложат и е добро.

Ще завърша с цитат на безсмъртния Алеко Константинов:
„За бай Ганя е приказката... Та това де, не можеше ли, рекох, да се мине без него? Защо трябваше и той да представлява българският народ ? Ама ще речете, че той не е официален делегат. Все едно. Щом ходят да го интервюират кореспонденти от важни вестници и неговите думи като оракулско предсказание се разнасят чрез печата по целия свят - иди сетне доказвай, че чрез бай Ганьовите уста не глаголи народът български...”

Няма коментари:

Публикуване на коментар