вторник, 10 април 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ V

/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

• Luben Dilov-junior


Въпросът с края на света е прост: въпреки, че едвам свързваме двата края, в края на седмицата е редно да му отпуснем края, в края на краищатата!

Angel Yordanov

И Борисов създаде Делян Добрев от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана министър на икономиката. И Борисов създаде Десислава Атанасова от реброто , което взе от Цветанов и я приведе при министрите, да се грижи за тяхното здравеопазване. И на седмия ден, като свърши Борисов делата, които беше създал в тоалетната…извинявам се, в България, на седмия ден си почина от всичките дела. В края на краищата, кога е краят на света и кога е краят на седмицата, решава само Борисов. А ние тлябва да решим, кога е краят на това правителство…

• Luben Dilov-junior

Метаморфозите при някои принцеси са непълни. Например външно наистина се е превърнала в принцеса, но мозъка и си остава на жаба…По-обезпокоително е положението с премиера ни. Ако, затрупан от много работа, Б.Б. забрави да се изкъпе един ден, веднага се превръща … в нечиста сила.

Angel Yordanov

Преди полунощ е възможно пожарникарят да се превърне в премиер, но в 12 часа магията се разваля и премиерът се превръща в тиква. Разбира се, ако се съмнявате, че тиквата е нечиста сила, трябва да я издълбаете, да прорежете с нож кората, за да наподобява лице и да запалите вътре свещ. Но тагава пък Цецка Цачева ще си помисли, че на "Дондуков" 1 празнуват Вси Светии.

• Luben Dilov-junior

В нашата страна вече никой не храни илюзии. Просто правителството ги храни достатъчно. С парите от нашите данъци. Но все пак трябва да сме горди. Ето - при Обама Путин праща Медведев, а с нашия премиер сам и лично говори по телефона...
Дали да не заменим църквата с проктологични кабинети – и без това всичко правим със задника си?!

Angel Yordanov

Ако в проктологичните кабинети попаднем на същите агенти на ДС, които си ги имаме в църквата, илюзиите , че някой ще извади пожарникарския маркуч от задника ни, ще си останат ненахранени. А според „Форбс“, споменатият пожарникарски маркуч е най – дълъг и може да изтегли България в някое талантливо шоу. Така, че … аре да не си мериме маркучите !

• Luben Dilov-junior

Само си мислите, че руснаци и американци се вълнуват от отказа ни от Белене. Не, за американците 28 март ще е денят, в който снимаха Лейди Гага без грим, а за руснаците – денят, в който избяга Дрофей, котаракът на Медведeв. Ние пък, след 20 години ще се топлим и светим със статичното електричество, което се получава, когато натъркаш козината на овчарките на Б.Б. с ебонитова пръчка. Или, когато натъркаш Овчаров с каквото и да е било пръчка… Счупената чаша носи щастие, защото не се налага да я миеш.

Angel Yordanov

И руснаците и техният слугинаж на „Позитано“ направиха невиждано научно откритие, като си завряха отзад пожарникарски маркуч. Ефектът се нарича – изгори за да светиш. На днешната дата през 1974 космическият апарат на НАСА Маринър 10 изпраща първите заснети отблизо снимки на Меркурий. Днес децата в българия колекционират снимки на Бойко Борисов и си ги менкат, като най ценна е снимката на премиера върху опаковка на шоколадова вафла „Б.Б.“. Да си купиш вафла Б.Б. – незаменимо усещане !

• Luben Dilov-junior

На тази дата, през 1968-а, един генерал с фамилно име Свобода става президент на Чехия. Ние не сме чак толкова рафинирани – нашите генерали са си направо бойки, по причина на което никакви пражки пролети не е имало и няма по тези земи. Затова пък днес всички страници във фейсбук ще получат нов дизайн. Прави се в чест на рождения ден на Доган, който беше вчера и новият дизайн ще се нарича фес-бук. Също така от днес ФИФА въвежда нови правила за правата на съдиите – ако паднал футболист дълго стене и отказва да се качи на носилката, за да бъде изнесен извън очертанията на игрището, съдията има право да го застреля ,за да не се мъчи.

Angel Yordanov

Свят широк , госпожа - генерали разни. Едни са бойки , други - леви, трети - меки ...Само няма кой да застреля българския народ за да не се мъчи повече. А, в чест на вчерашния национален празник у нас, в братска турция пускат нов сериал - "Пепел от Доган".

• Luben Dilov-junior

Подготвям нова холивудска продукция: „Жената-котка срещу мъжа-валериан” . Ето откъс от описанията:
„Тя обичаше сутрин, след като е изпушила една цигара , докато ходи по голяма нужда, да се изправи и – преди да пусне водата – да погледне замислено в тоалетната чиния и високо и отчетливо да каже: Ебаси, и с това лайно съм спала?!
А майка й я утешаваше: Рано, или късно ще се омъжиш. Или на добър човек ще попаднеш, или на лош презерватив…”
Angel Yordanov
Аз пък снощи гледах мутраджийската продукция : "Мъжът - пожарникар, кмет, премиер, художник, футболист, генерал, господар и командир ". Заспал съм ,без да изключа телевизора. На сутринта, гледам на екрана главния герой на филма и се питам : " Това лайно ли е или лош презерватив ? ".

1 коментар: