понеделник, 11 февруари 2013 г.

ЪНДЪРГРАУНД 17Жоро Илиев е килърът на Мето Илиенски. Георги Илиев убил собственоръчно наркобоса Мето Илиенски.


05.02.2011

Razkritia.com улови в лъжа в."Торнадо" за измислената история, че Георги Илиев е убиецът на Мето Илиенски
Разкритието направиха от в.”Торнадо”, узнали от анонимните си информатори.
От Razkritia.com обаче веднага ги уловихме в лъжа, след като знаем, че Жоро Илиев бе разстрелян от снайперист на 25 август 2005 г. Едва 3 години по-късно. Методи Методиев - Мето Илиенски изчезна мистериозно на 29 ноември 2008 г.
Именно това напълно опровергава измислената история от вестника, която гласи, че …
Главния е истинският убиец на Илиенски, а причината да го направи е от лично естество.
Мето поръчал разстрела на Румен Маринов-Нарциса – кумът на подземния бос. Това е накарало Георги Илиев да забрави много бързо приятелството си с Илиенски и да се стигне до поредното убийство.
Георги Илиев бе разстрелян 3 години по-рано, преди Мето Илиенски да изчезне
Събитията започват развитието си от 27 ноември вечерта, когато хора на Мето разстрелват Нарциса пред блока му, намиращ се на ул. “Сребърна”, в столичния кв.”Хладилника”. Убийците стреляли по него, след което избягали, без да установят дали е починал веднага.
Маринов е смъртоносно ранен като в последните минути от живота си звъни на Георги Илиев. Информира го, че хората на Мето Илиенски са извършили покушението срещу него, след което малко по-късно умира.
Причините Илиенски да иска смъртта на Нарциса са две.
Първата от тях е заради това, че Румен Маринов е преспал с жена му и втората – същият е провалил грандиозна сделка за наркотици от Близкия изток.
За всички от подземния свят е известно, че тогава Мето Илиенски е некоронованият наркобос в страната, или поне такъв е бил до мистериозното му изчезване. Разпространението на наркотиците в държавата се намирало изцяло под неговия контрол. Той обаче бил нарушен след намесата на Нарциса в делата му. Преди време, по невнимание, Румен Маринов провалил пратка с дрога за голяма сума пари. Това било капката, която напълно преляла чашата, след като Илиенски разбрал и за прелюбодейството с жена му.
В изблик на гняв, той изпратил килърите си да убият Нарциса през нощта на 27 ноември.
Два дни по-късно идва реда и на Мето Илиенски, защото Жоро Илиев е разбрал от кума си кой е поръчителят.
На 29 ноември боса на мафията звъни на Илиенски, за да го предупреди, че има опасност за живота му и трябва спешно да се видят. След часове Георги Илиев пристига при него, за да говорят по случая като го качва в колата си.
Поемат в посока Радомир, където, докато разбере от кого идва заплахата, Мето Илиенски е собственоръчно убит от Жоро Илиев.
След като го разстрелял, Главния се погрижил да бъде заровен в гората и така отмъстил за убийството на Нарциса.


Коко Динев отказа заем на Слави Трифонов и го изгони! Дългия побесня и си отмъсти на Анелия

16.01.2013

Отношенията между популярния водещ Слави Трифонов и неговият дългогодишен авер Коко Динев са охладнели след скандал за пари, издадоха хора от светското общество. Основните причини за напрежението между двамата били две, според твърденията на пожелали анонимност информатори.
Основа за разправията била молба за краткосрочен заем на Дългия към Коко, който бившият на Анелия категорично отказал да му отпусне. Според сведенията става въпрос за сума от порядъка на около 100 000 евро, които не достигали на продуцента, за да започне разработка на своя нова телевизионна продукция.
Въпреки уверенията, че поисканите пари ще бъдат върнати в срок, Динев останал непреклонен и заявил на Слави Трифонов, че повече не желае да го притесняват по финансови поводи. Опитал да му обясни, че неговото положение също не е цъфтящо в момента, но учиндолският изпълнител продължавал да настоява. В крайна сметка Дългия бил помолен учтиво да напусне, с препоръката никога повече да не се появява по какъвто и да е повод.
Отговорът на Слави Трифонов не закъснял и само ден след това, той жестоко порязал Анелия, която на свой ред го помолила за някаква услуга. Той не само отказал да свърши работата, но и заявил, че заради певицата е изгубил цял куп пари. Обвинил я за провала на поп – фолк турнето си в САЩ, което приключи с голяма загуба за неговата фирма. Български емигранти в щатите обаче са категорични, че изпълнителката няма никаква вина за калпавите концерти, защото била единствената, която наистина забавлявала публиката.Димата Руснака взривил Стоил Славов

12.11.2008

Стоил Славов загива точно шест месеца след своя приятел Филип Найденов - Фатик. Двамата са много близки, къщите им в кв. Бояна са през петдесет метра, редовно се забавляват по заведенията на София.
След изгонването на Денис Тюркмен от страната Славов обещава на фатик да помогне на зет му. Въпреки активното му лобиране заповедта на Националната служба „Сигурност" за експулсирането на бизнесмена остава непроменена.
Бабата, както наричаха Фатик приятелите му, е застрелян показно на бул. „България" на 19 август 2003 г. След убийството му Славов е привикан на разпит. Говори се, че не съдейства особено на полицията. Близки приятели на двамата твърдят, че убийците на Стоил добре са си направили сметката и първо са премахнали Фатик. Ако Фатик бил жив, той щял да обърне света, но да намери поръчителите и убийците на Славов.
Прокрадва се версията, че двамата са премахнати заради сделка с три тона кокаин. Има сведения, че са гаранти на действащ канал за трафик на кокаин от Южна Америка за Европа. Получават 6 млн. евро, за да осигурят безпрепятственото преминаване на наркотика през България.
На 29 юли 2003. г. в Боливия стартира международната операция „Лунна светлина". Полицията задържа контейнер с 14 911 кг картофено пюре, смесено с около 3087 кг кокаин, предназначено за пловдивската фирма „Пълдин" ООД. Дрогата трябва да дойде през пристанище Варна. Хванат е и контейнер с варели с медицински въглен, в които е размесен 2 тона течен кокаин за Испания. Разплитането на трафика тръгва още през лятото на 2002 г. след прихванат телефонен разговор в България.
Фатик и Славов активно контактуват с израелец с фамилия Мозер, който живеел във Франция и контролирал кокаиновото трасе. Българската полиция знае поне за една успешно преминала пратка по канала, която вероятно е била за проверка на изградената организация. На 14 януари 2002 г. „Пълдин" ООД внася сурово соево олио от Боливия. Товарът пристига благополучно във Варна, а в него са разтворени около 50 кг кокаин.
Другата наркоследа, която свързва показните убийства на Фатик и Стоил Славов води към производството и дистрибуцията на синтетични наркотици Фатик от години контролира кюрдските канали на амфетамина към Сирия, Саудитска Арабия, Кувейт. Другите количества се транзитират към Близкия изток от ливански търговци. Те се оказват по-сговорчиви и работят под надзора на доминиращите в региона американски експерти, Фатик отказва да допусне чужди до кюрдските канали, въпреки че го подканят много настойчиво, Фатик е непреклонен. Отказва разговор и на високопоставени емисари, пристигнали на „консултации" в София. Вероятно тази „несговорчивост" му коства живота. Твърди се още, че и Стоил Славов се е опитвал да укроти ината на Фатик. Резултатът не е ясен.
Специалисти от НСБОП уточняват категорично: „До смъртта на Стоил Славов не сме го разработвали за участие в наркоканали. Нямаме данни да е замесен в бизнеса с кокаин и синтетични наркотици .
Близките отношения между двамата семейни приятели се запазват до последно. Шофьорът, който вози Фатик в момента на убийството, работи при Стоил Славов.
След смъртта на кюрда той кара колите на бившия сикаджия. Поли-цейски източници твърдят, че час преди разстрела на Фатик и час след него са засечени телефонни разговори между Стоил Славов и т.нар. група на Шаки. Шестимата от бандата са били на прослушване в деня на убийството. Минути след като са засечени обажданията до Стоил, Дирекцията за оперативно издирване получава заповед да спре записвачките.
Следва светкавичен арест на групата на Шаки. Криминалисти определят apeста като прибързан. Те твърдят, че е било нужно още малко време, за да притиснат с доказателства бандата наемници. Групата е уличена за убийството на Фатик. Факт е, че след смъртта на кюрда бизнесът му е поет от близки хора, сред които и Славов.
Година след взрива делото по случая „Стоил Славов" е прекратено. По време на разследването, което се води срещу неизвестен извършител по чл. 116 от Наказателния кодекс, са разпитани 64 свидетели и са направени съдебномедицински, химически и технически експертизи. Следователите проверяват множество версии, но въпреки това не са установени поръчители и извършители на атентата. Ако се появят но- ви улики, делото може да бъде възобновено във всеки един момент, казват от прокуратурата.
Това така и не се случва, въпреки че платилият с живота си летописец на родния ъндърграунд Георги Стоев разкрива истината за убийството на Стоил Славов.
В поредицата си „БГ Кръстника" той твърди, че поръчителят на пъкленото деяние е сикаджията Димата Руснака. Зловещият атентат е част от уреждането на сметки между съдружници в СИК. Стоев научил истината от наемен убиец на име Фиката, който му признал всичко.
Ето какво казал Димата Руснака пред Фиката:
„Голяма работа беше този Стоил. Беше изчислил всичко, без едно, че аз и Маргина построихме сградата на „БулИнс" и предварително определихме кабинетите на всички. Маджо се спаси, защото се отказа от собствен кабинет. А Стоил с удоволствие се намести в този над моя и на Маргина. Бяхме монтирали подслушвателни в стената на кабинета му и месеци наред слушахме как изсипва злоба срещу нас. Обясняваше на приближените си, че наближава краят на „тия боклуци, на които тъпча главите им сега..."Секретен документ за атентата срещу Бориславова през 1997 разкрива ролята на сегашен шеф на ДАНС

18.01.2013

Документ с гриф "Секретно", публикуван в платформата за анонимно изпращане Balkanleaks разкрива интересни зависимости във властта. В рапорта от две страници става дума за атентата срещу приятелката и съдружничка на Бойко Борисов Цветелина Бориславова. На 31 март 1997 г. оперативният работник на ЦСБОП с код НБ-22 рапортува на началника си, че на 27 март 1997 г. в 21:30 часа е огледал мястото на атентата. Реакцията му е била светкавична, тъй като джипът на Бориславова е взривен само час по-рано - в 20:25 часа. От документа става ясно също, че ЦСБОП поема шефство над разследването, водено от Първо РПУ в София.
В момента на взрива джипът на Цветелина Бориславова е бил паркиран на Раковска 188, на тротоара пред офис на фирмата на "Аполо и Болкан" - силовата групировка на Алексей Петров и Златко Баретата. Офисът на самата Бориславова е бил от другата страна на улицата, съобщават оскъдните медийни публикации ден след атентата. Този позабравен факт е многозначителен. По това време да паркираш джип на тротоара пред офис на силова групировка не ставаше току така ако не си в близки отношения с нея.
Оперативният работник уточнява и връзката на Бориславова с Бойко Борисов, собственика на охранителната фирма Ипон, в която и самата Цветелина е съдружник. По това време тя не е известна светска личност. В медийните публикации за взрива я наричат "момиче" и "столична бизнесменка", но няма нито дума за Ипон и Бойко Борисов, освен в аналитичния седмичник Капитал. Акцент е фактът, че взривът е станал пред офиса на "Аполо и Болкан".
Интересна е фирмата "Праймхим" ООД, която привлича вниманието на амтимафиотите. Съдружници в нея са Бориславова и "Прайм инвестмънт тръст". Същия телефон като "Праймхим" по това време има фирмата "Национална инвестиционна компания" с управител Пламен Грозданов, който наскоро беше отзован като посланик в Москва заради агентурното си досие (агент Крежов) . 70% от капитала на "Национална инвестиционна компания" се държи от фирмата "Прайм 97", която е действаща и в момента, а управител е Николай Златев. Николай Златев е съден и оправдан по делото за фалита на "ТС Банк" за неправомерно раздаване на кредити на стойност 11 милиарда недоминирани лева през 1995-96 година. Взривеният джип също принадлежи на свързана с "ТС Банк" компания. В плеядата от фирми около "Прайм 97" изскачат и други знакови лица на прехода, някои от тях вече покойници. Тази мрежа от фирми с общ деноминатор "Прайм", в която очевидно Бориславова и Борисов имат своето място, ще бъде обект на отделно разследване.
Изводът, който може да се направи от тези документи е, че службите внимателно следят активността на Цеца "Секса", както е известна по това време Бориславова. Този прякор е отбелязан и в секретния доклад изготвен за швейцарска банка от частна разузнавателна фирма, цитиран в публикацията на Джеф Щайн в Конгрешънал куотърли през 2007 г. и публикуван за пръв път от Биволъ в края на 2012 г. Твърде показателно е, че нито една медия не цитира и не препечата този доклад, чиято автентичност беше потвърдена от самия Щайн.
Нерегламентираните връзки на НБ-22
Проучване на Биволъ потвърди от два независими източника, че документът е автентичен и НБ обозначава сектор "Вътрешен тероризъм" в направление "Терор" в службата ЦСБОП. По дефиниция НБ трябва да следи и да предотвратява опитите за терористичен акт у нас. В тази област обаче работата е оскъдна, затова бопаджиите от НБ си уплътняват времето със силовите групировки, иначе казано с мутрите и с контрабандата.
Оперативните работници в службата имат номера по старшинство. Номер 22 е доста назад в йерархията на бопаджиите.
Биволъ откри, че подписът на НБ-22 принадлежи на Младен Георгиев, който в момента е главен секретар на ДАНС. Георгиев е изгонен от ЦСБОП за връзки с организираната престъпност от Кирил Радев през 1997 г., след което Борисов го взема на работа и го прави шеф на охранителната си фирма "Ипон". Върнат е в МВР след като Бойко Борисов става главен секретар и оттогава расте в кариерата, въпреки че според секретна справка изтекла в медиите преди няколко години отново е бил уличен в "нерегламентирани връзки" от "Вътрешна сигурност" в МВР.Гоцев ще премахне Бойко, когато му стане ненужен му стане ненужен

Премиерът е помагал на Маджо и Поли Пантев, твърди Пламен Симов .В момента Пламен Симов е генерален секретар на Моряшкия синдикат .

07.02.2013

“Бойко Борисов е пионка на Любен Гоцев и Димитър Иванов, сложена да върши определени неща. Двамата ще го неутрализират в момента, в който им стане ненужен”, заяви пред ПИК Пламен Симов, депутат във Великото народно събрание, ръководил парламентарно разследване на персонални престъпления на бившия режим. Вчера Симов обяви пред ПИК, че премиерът Бойко Борсов е бил агент на Шесто управление към Държавна сигурност, а след промените у нас е трансформиран в информатор на съвременните служби. Това бившият депутат знае с категоричност от директора на ДС Григор Шопов, който му е бил семеен приятел. Много от разговорите си с Шопов Симов е записал на магнетофонни ленти, които е предал в Прокуратурата.
“Гоцев е нещо като гуру на престъпния свят у нас. Близък е на Маджо и на други фигури от ъндърграунда”, разкри Симов. “Целта на човек, свързан с престъпния свят като Бойко Борисов да бъде привлечен като сътрудник на ДС, са две. Първо да бъде защити близките си, което очевидно Борисов е правил, и второ – да не му се бърка в досието от Шесто управление. Когато Поли Пантев стана сътрудник на службите, прехвърлените наркоканали и тези от “Кинтекс” минаха в неговите ръце, за да се правят милиони долари”, категоричен е Симов, който в момента е главен секретар на Морския синдикат.
На въпрос на ПИК дали Борисов е помагал на Младен Михалев-Маджо и Пантю Пантев – Поли Пантев, Симов отговори: “Разбира се. Борисов е помагал на престъпността. Той може да има пряко отношение към някои убийства. Това трябва да бъде проверено от новия главен прокурор Сотир Цацаров.”
Според Симов е изключително странно, че премиерът Борисов не коментира пред обществото бившата си принадлежност към Шесто управление на ДС.
“Мълчанието на Бойко Борисов по този въпрос може да бъде обяснено много трудно. След като при толкова услужливи медии не си урежда контра отговор, значи го е страх. Той отрича, че е бил вербуван за сътрудник и на ЦСБОП. Но аз не вярвам на нито една негова дума. Знам от Григор Шопов, който повече от 25 години ръководи Държавна сигурност, че Борисов е бил сътрудник на Шесто управление”, подчерта Симов.
Той твърди, че е виждал и притежавал документи, които доказват съпричастността и на бившия главен прокурор Никола Филчев към Шести отдел на ДС. “Притежавах и документ, от който се вижда, че Филчев е бил лекуван от параноя във Варна. Филчев знаеше това и разпореди да ме смачкат. От дома ми бяха конфискувани стотици документи, които съдържаха 8000 страници. При изземването им те не бяха описани. След това бях арестуван. По нареждане на Бойко Борисов бях свален от влака близо до Стара Загора и задържан. Научих, че Борисов е издал заповедта за ареста ми лично, от тогавашния министър на правосъдието Антон Станков”.
“Сега Борисов е защитаван от Кирил Радев, който за мен е един боклук, и от Красимир Райдовски. Те си защитават агентурата, която е проклятие за България”, не крие възмущението си бившия депутат. И допълва: “Бойко Борисов никога няма да бъде избран за втори мандат. Ако това се случи, аз ще се замисля да сменя религията си от християнска с ислямска и да поискам политическо убежище не в Европа, а в някоя от ислямските държави. Разбира се, казвам това с ирония. Единствено моряците, към които съм отговорен, ме задържат в България. Но в крайна сметка българските граждани са тези, които ще решат дали отново ще дадат доверието си на такива като Бойко Борисов. Народът трябва да знае, че от Борисов може да се очаква абсолютно всичко. Той работи единствено за себе си”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар