четвъртък, 7 февруари 2013 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ ХVII


/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /



• Luben Dilov-junior


„Референдумът е ядреното оръжие на демокрацията” – казал Плевнелиев на среща със синдикалисти. „Вишегласието е на простотията основно оръдие…” - казва героят на Милен Русков във „Възвишение”. Между мнозинството и разумът няма любов. Само секс. Затова участвайте в референдума, за да не съжалявате после, когато ви разказват, а да съжалявате само за това, че сте участвали. Изобщо - истинският биатлонист винаги пази последния патрон за себе си!


Angel Yordanov

„Референдумът е ядреното оръжие на лапачите” – казал Борисов на среща със социолози и председатели на секционни комисии. „Вишегласието е коронният номер на простотията …” - казва Цецка Цачева, в анализ на последните парламентарни избори. Между мнозинството и разумът няма комуникация. Само секс в който селският бик се казва Бойко. А както знаете – сексът не е повод за запознанство. Изобщо – на предстоящите избори, що не се гръмнете, като миналия път ?



• Luben Dilov-junior


Едва ли мечтата на елена е плетен пуловер със стилизирани човеци. И още: сигурни ли сте, че китайското проклятие: „да живееш във време на промени” е толкова страшно?! Какво ще кажете за това: „да живееш във време на изключителна фискална дисциплина и постоянна бюджетна стабилност” примерно в… Сопот?


Angel Yordanov

Едва ли мечтата на Октай е плетен пуловер със стилизирани Доганчета. И още: сигурни ли сте, че българското проклятие: „да ти пукне премиерът” е толкова страшно?! Какво ще кажете за това: „да живееш във време на бонуси за държавната администрация“ примерно в ….мазето на етажната собственост.


• Luben Dilov-junior


Съдейки от политическите коментари след референдума, този сезон тъпото и плешивото е новото черно…Иначе нещата са нормални: обикновен понеделник от обикновена ядрена зима. Даже децата не са на училище.


Angel Yordanov


Да де, ама политическите коментари се правят от тъпото и плешивото. Стига автореклама !...Иначе нещата наистина са „нормални“, съдейки по броя на лудите, които се мотаят навсякъде, особено в парламента, министерски съвет и разните му там учереждения. Помо – о – о – щ ! Тоя народ е радиактивен.


• Luben Dilov-junior

Дянков подавал оставка, ако падне забраната за пушене! Скъпи непушачи, замислете се! Децата, когато играят на улицата, вече не викат „къща, къща”, а „ипотека, ипотека”…

Angel Yordanov


Бойко Борисов подавал оставка, ако паднат ограниченията за работа на българи във Великобритания. Ако това се случи децата по лондонските улици, няма да викат „ hous, hous..“ , а ще викат „ dr. Housе, dr. Housе..“


• Luben Dilov-junior


Перфектно начало на интригуващ сериал: Съгласявайки се на групов секс, тя наивно вярваше, че от толкова много хора, все някой ще склони да се ожени за нея…Вкарваме и криминален, политико-религиозен елемент: членовете на Светия Синод не трябва да са будисти!


Angel Yordanov


Перфектно начало на интригуващ сериал: Съгласявайки се на групов секс, хората наивно вярваха че от толкова много политици, все някой ще помисли и за тях…Вкарваме и криминален, политико-религиозен елемент: членовете на правителството не трябва да са талибани !


• Luben Dilov-junior


Ако планината не отиде при Мохамед, то Мохамед ще й обяви джихад. Ако Хизбула не са идвали в Бургас, то ние ще идем при Хизбула…А по отношение на негативната кампания на Лондон към българите, редно е да си припомним, че не винаги е по-хубаво там, където ни няма. По-хубаво е, защото ни няма. Преди секса си помагате един друг със събличането, а след секса се обличате сам. Поуката е, че като ви нае..т никой няма да ви помогне!


Angel Yordanov

Нема страшно ! Нас си ни е… денонощно. И понеже се оказа, че „Буда“ е християнин, той променил израза за планината и Мохамед така : Елате вие, да не доеме ние ! А как щяхме да живеем, ако тях просто ги нямаше…?


• Luben Dilov-junior

В дворния клозет и в администрацията важи едно и същ принцип: колкото повече е хартията, толково по-чист е задника! Още едно обосновано предположение: всички кучета, подарени на Путин в крайна сметка отиват при корейския му зет…


Angel Yordanov

В републеканския клозет на „Дондуков“ 1 важи принципът: колкото повече фадроми и булдозери, толкова по-чист кабинет! Натрупаната тор трябва да се изрива денонощно ! Още едно обосновано предположение: всички пари, подарени от нас на хазната в крайна сметка отиват при обръча от фирми около ГЕРБ…На който не му изнася , може да се оплаче на Буда или на арменския поп – по избор.





Няма коментари:

Публикуване на коментар