неделя, 30 ноември 2014 г.

МУТРОУЛТУРА 4

 
 
АVE, архонт Слави Бинев, стриптийзьорките те приветстват
Вечна слава на Златния век на Рашидов, Бинев и Боршош, Слава на Слави, Слава, Слава, Слава...
28.11.2014
Мирослав Боршош ще бъде назначен за шеф на НДК, обяви електронното издание „Площад Славейков“. Издателят и продуцент на арт събития ще влезе в борда на директорите на Националния дворец на културата, който всеки момент ще бъде вписан в Търговския регистър, пишат колегите.
Това е велика новина.
По този начин се затваря един цикъл с огромно значение, това е Тройният шлем на българската култура - Вежди Рашидов, Слави Бинев и Мирослав Боршош. Там де седял е нявга Вазов, вече не стърчи даже Начо Папазов, ако трябва да перифразираме бай Радой. Там стърчат
тримата влъхви на националното величие.
Звездите ни нашепват, че идва нов Златен век на българската култура, който ще засенчи този на Симеон Велики.
Триумвиратът ще задмине римския такъв, ще изкове една истинска империя на духа, на разголения човешки дух.
А начело ще е новият Цезар - архонт Слави Бинев.
Пред него Гай Юлий е един посерко. Творците били потресени, че Бинев е избран за председател на Комисията по култура и медии в парламента! Ма те  много елементарни тия творци,бе. “Човекът, чийто досег с културата дотук беше чалгата, сега ще кове законите в театъра, операта и литературата”, разправят тия очилати мангусти. Не познават делата на културните титани и други културисти, а се правят на елитарни.
Простаци са тези интелектуалци.
Диваци и варвари, които говорят на немски само с конете си. Пропуснали са най-важната културна дейност на архонт Бинев – стриптийзьорките, които предлагат телата си...за танци, че и за разни други масови културни мероприятия. Всички те трябва незабавно.
да бъдат назначени в театрите.
На сцените още утре да се поставят пилони. Азис да бъде изпратен за зам.министър на културата, а после става и титуляр. Вежди, когато го наложим за еврокомисар по културата, Василка ще въведе ред в света на културата. Да не забравяме, че скоро ще председателстваме Европейския съюз.
Стриптийзьорките ще поемат
изцяло българската куртура, пардон-култура. После и световната.
Лапсус на клавиатура, дето вика един колега. Ще ги настаним в Лувъря, ама този в Париж, не нашия. Златният век е на прага ни. Молим, заповядайте!
АVE, архонт Слави Бинев, стриптийзьорките те приветстват
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар