неделя, 3 юни 2012 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...71



Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Кървава баня на Симеоновско шосе

04.06.2004

В стрелбата на Симеоновско шосе е замесена групата на Димитър Малчев, който се смята, че е дясната ръка на Златко Баретата.


Трима души са били убити при стрелба в кафене на Симеоновско шосе, съобщиха за Агенция "Фокус" очевидци. Нападателите са били облечени като свещеници.
Един човек е приет в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" след стрелбата в кафенето на Симеоновско шосе. Това каза д-р Спас Спасков, директор на института. Пострадалият е прострелян в корема, в много тежко състояние е и в момента се подготвя за операция, допълни д-р Спасков.
В стрелбата на Симеоновско шосе е замесена групата на Димитър Малчев, който се смята, че е дясната ръка на Златко Баретата. Замесен е в грабежи, кражби на коли и наркотици. В момента на мястото на инцидента е главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов.
По-късно от Пирогов съобщиха, че е приет и втори ранен при стрелбата.

Стрелбата, при която бяха убити трима души е станала в кафене "Арт Декор" на 50 метра от хотел "Амбасадор", допълва репортер на агенцията от мястото на събитието. Районът е отцепен от полиция. На мястото са пристигнали няколко полицейски микробуса и линейки. Пристигнала е вече и част от следствената група.
Димитър Малчев, известен като Митко Малкия е убит при стрелбата в кафене "Арт Декор", заяви генерал Румен Стоянов, директор на СДВР. Полицейски фотограф е съобщил, че вътре има още три трупа. Самоличността на останалите жертви се изяснява. На място работят екипи на СДВР, районът е отцепен, извършват се огледи.
В момента на убийството в кафе "Арт Декор" са се намирали само Димитър Христов, известен като Митко Малкия, Живко Иванов и Калоян Светославов, които загинаха заедно с него. Останалите двама са Стефан Колев и Владимир Гаманов, които в момента са в тежко състояние в "Пирогов". Около час, след като те са пристигнали в кафенето, пред заведението е спряло Ауди, от което слезли двама свещеници, разказаха хора от персонала на комплекса. Веднага след като са изкачили стълбите към втория етаж е започнала стрелба, малко по-късно двамата са се върнали обратно и са заминали с Ауди-то, което в момента се издирва от полицията. Стефан Колев е откаран в Пирогов от управителя на заведението, а Владимир Гаманов - от "Бърза помощ". Останалите трима са били убити на място. Намерените гилзи са от пистолет, но в момента все още се уточнява видът на оръжието, съобщиха от полицията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар