четвъртък, 2 август 2012 г.

ДЕМОКРАЦИЯТА СВЪРШВА ТАМ ... 8


Демокрацията свършва там, където започват политическите вицове !

• Между поредната лентичка и следващата първа копка, Бойко Борисов влязъл в тоалетната. Приходило му се, и той е човек все пак. Тъкмо си разкопчал гащите, и остра болка го срязала в слабините.

- Опа - Казал си Бойко Борисов, гледайки окървавената в ръката си ножица

- Това май не беше лентичка, не трябваше да го режа!• Между министри:

- Чудя се каква картичка да сложа на подаръка: "На Любимия Ръководи-тел" или "На най-светлия ум на човечеството"?!

- За какво ти е?

- Тъпата мутра има рожден ден...• - Под прозореца ми всяка вечер пият и пеят някакви изроди. Викам полицията, но не идва. Какво да правя?

- Кажи, че са природозащитници и викат срещу Бойко!• Президентът на РБ поздрави Генерал-губернатора на Австралия за грижите които полага за десетте хиляди български емигранти!

Българските емигранти благодариха на Президента на РБ, че се е погрижил , за това ,да напуснат страната!• - Вижте, колко красиво са нарисували плакатите, другарю премиер - каза министърът на културата. - Какво толкова се оплакват, че нямало изкуство и култура?

- И са написани граматически правилно, без правописни грешки - допълни министърът на образованието. - Значи и образованието е наред.

- Добре облечени са, с маратонки, лаптопи... Значи и икономиката процъфтява - смутолеви министърът на икономика...та.

- По-голямата част са дошли с велосипеди... От другия край на София! А се оплакват, че улиците били разбити? - възбудено се обади и министърът на регионалното развитие.

- И са млади хора! Значи и с раждаемостта сме о, кей! - да не остане назад вметна и министърът на социалното.

М – м – м, да – замислено казал премиерът – всичко това показва другари, че срещу нас имаме мафия. Всичко им е наред, а те тръгнали да протестират !• Ако Бойко Борисов водеше ежедневно телевизионно шоу има няколко варианта:

- щяха да го дават много по-рядко по телевизията.

- в началото на всяко шоу ще да има балет... и ще танцува лично Бойко Борисов.

- Всяка вечер ще гостува премиера Бойко Борисов, защото не може да откаже на шоумена Бойко Борисов.• Цветанов хванал златната рибка и тя го попитала какво желание да му изпълни. Цецо се зачудил и казал:

- Ами-и-и-и... може ли да си помисля малко?

Златната рибка заплакала, защото това било единственото желание, което не можела да изпълни.Няма коментари:

Публикуване на коментар