вторник, 7 август 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ IХ




/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /



• Luben Dilov-junior



Английската кралица нямала търпение да дойде на посещение у нас, след любезната покана на Плевнелиев. В тази връзка на сайта на президентството всеки момент ще се появи нов специален пидиеф-файл, който ще се казва: „нешънъл стратеджи фор островитяните”. Той започва с констатация за предимството да живееш на остров - в която и посока да тръгнеш, все отиваш на море. Но има и разузнавателни данни, които смятат, че Елизабет Втора е останала с впечатление, че е поканена на гости у Роуън Аткинсън



Angel Yordanov

По време на откриване на Олимпиадата, Нейно Величество видяла, как виртуалния президент на България се мята на трибуната и пляска с ръце, като рядък вид маймуна и си помислила, че може да види у нас и тиква , която казава "Конгручулейшън". Такава дестинация не е за пропускане !



• Luben Dilov-junior



На тази дата преди 15 години е приет днешния български герб, който има три лъва, четири коронки, два мост, шест пулпита и два кариес профунда. Трите лъва имат общо четиридесет нокти, което е израз на тогавашното състояние в обществото, когато маникюристите бяха по-добре платени от зъболекарите. Гербът има още шест кръста, и шест жълъда – символ, чието значение все още е загадка, свързана със закона за горите. Модерна интерпретация на ГЕРБ твърди, че трите лъва се казват Цецка, Цецо и Цветелина. Предишният български герб, изобразящ лъв, подскачащ върху въртящо се зъбчато колело, беше израз на разбирането на българите за държавата като индустриализиран цирк. В днешния герб и трите лъва се плезят, което - вероятно - е израз на същото.



Angel Yordanov

По - важно е как ще изглежда бъдещият ГЕРБ. На него трябва да е изобразен Бойко Борисов с лъвска грива и магарешки ...В дясната ръка трябва да държи ножица, а под ГЕРБ - а трябва да има лентичка за рязане. А за фон може да бъде изобразен, подскачащият, като идиот , виртуален президент Плевналиев...за разнообразие.



• Luben Dilov-junior


Първи август! Начало на отпуските! Ако, изписвайки думата ”хляб” до-пуснете четири грешки, получава се думата „бира”! И подходящо лятно четиво: ако сте чели „Чудото на гладуването” и „Ябълковият оцет – чудодейно здравословно средство”, потърсете новите книги на Пол Брег – „Радостта от препиването” и „Винения оцет – как да не допускаме да се получи”



Angel Yordanov

И през август ЕС няма да влезе в България. А колко хубаво го е казал поетът : Ще имате хлеб тогава, ще имате хлеб..." Но до тогава ще ядете биренката на Бойко Борисов. Ако Дянков можеше да ми увеличи оная работа със 7 %, такъв щях да им го начукам ...



• Luben Dilov-junior


Важно е да не пропускате момента - Пепеляшка, забравила да мине на лятно часове време и трябвало пожарникари да я вадят от тиквата… Петък е ден за важни решения. Например като това да спрете да отлагате нещата. Можете да започнете от понеделник!



Angel Yordanov

Защо да се женя утре, като мога да го направя в други ден ? - попитала Спящата Цачева и хвърлила принцът - пожарникар от кулата, върху джипа 4 х 4, който веднага се превърнал в Тиква.



• Luben Dilov-junior


Марсоходът „Любопитство” ще търси следи от вода на Марс… Всички хора се състоят от почти 90% вода, но повечето не са мислеща тръстика, а ходеща локва… Наркоманите, които разпориха вълка в зоологическата градина, вече трети ден твърдят в полицията, че не са го направили от любопитство, а са спасили от корема му възрастна жена и малко момиче с червена шапка…


Angel Yordanov

Марсоходът „Любопитство” ще търси протокола от кандидатстудентския изпит на Цветан Цветанов. Защо да търсим вода на Марс, като членовете на кабинета Борисов са 100% гола вода ? Оказа се , че министрите му са наркомани, които са разпрали задника на целокупния български народ за да спасят момченце на име Валентин Златев.



Няма коментари:

Публикуване на коментар