понеделник, 9 ноември 2009 г.

ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО

20 години по – късно в България продължава да се вихри бесен и истеричен неокомунизъм.

20 години по – късно това, което нашите родители и ние създавахме в продължение на цял живот е разграбено или унищожено от функционери на неокомунистическата престъпна мрежа, като Васил Божков – Черепа, Георги и Красимир Гергови, Ирена Кръстева, Христо Ковачки, Николай Банев, Марин Митев, братя Галеви и други знайни и незнайни функционери на неокомунистическата престъпна мрежа. С откраднатите от нас пари и имущество, те имат претенциите сега да бъдат нашите нови господари и да манипулират живота ни както те решат.

20 години по – късно простащината и селяндурщината отново са официален стил и маниер на поведение на най – високо равнище. Навремето „любимият Първи” казмаше:
„ Тази година откриваме завод за полупроводници, догодина ще построим завод за цели проводници!”.
Днес „любимият Първи” има нужната простащина и цинизъм за да каже : „ Не ми дреме, какви кръгове на БСП се боричкат през службите!”

20 години по – късно милата ни родина е най – бедната страна в Европейския съюз, а прекрасните и планини и плажове са превърнати в бетонни бастиони построени с откраднатите от нас пари.

20 години по – късно много хора, които повярваха, че мечтата на живота им се е сбъднала, си отидоха от този свят, подобно на Странджата без да могат да видят България, като цивилизована държава.

20 години по – късно отново празнуваме годишнината на Великата Октомврийска Социалистическа Революция в НДК с концерт на руски музиканти, този път под патронажа на др. Бойко Борисов.

20 години по – късно младите хора на България, които са нейното бъдеще, не си спомнят фалшивите догми на недоразвития социализъм, но не познават и ценностите на цивилизования свят, нямат принципи, нямат възпитание, нямат образование, нямат идеали. Техният герой е мутрата, която маже да стане всичко, дори и премиер.

20 години по – късно България е превърната от бившите комунисти в чалга държава – чалга в политиката, чалга в икономиката, чалга в културата, чалга в общуването.

20 години по – късно милиардите изнесени от неокомунистическата престъпна мрежа зад граница потънаха при последната световна финансова криза, а в страната няма пари за пенсионерите, болните, децата. Няма дори стотинка за раздаване на традиционната републиканска милостиня, подхвърляна от „щедри” управници по Коледните празници.

20 години по – късно .......

Няма коментари:

Публикуване на коментар