вторник, 24 ноември 2009 г.

ВТАСАХМЕ Я !!

Чалга президент гостува в Чалга шоу и изнася лекции по Чалга политика !
Доживяхме да видим и това в страната Чалгария !
През месец юни публикувах в моя блог четири части на материал, озаглавен „ Стратегия за профанизация на нацията ”. Това което видяхме снощи по БТВ бе своеобразен връх в това направление. Ето и някои акценти:
"На Цветан Цветанов не му е работа да събира информация за президента, а като шеф на МВР и патрон на ДАНС да прави това за мутрите." Това, което другарят Първанов старателно забравя е, че в годините на прехода той беше един от основните радетели за отглеждането на мутрите, като „наказателни” отряди при осъществяване на налудничавата неокомунистическа политика в страната. Сега когато, същите тези мутри създадоха партия ГЕРБ и му показаха среден пръст, той започва да протестира. Истината е, че ако МВР не беше обезличено като институция от бивщите комунисти и ако то се ръководеше от читав министър, излъчен от читава партия, сега то щеше да се занимава и с мутрите и с президента и такива като него по подобаващ начин!
„Държавният глава отрече да са били излишни пътуванията му до Южна Корея и Австралия по време на криза. Първата страна била на 12-о място по икономически ръст, а втората - на 14-о. „
Как обаче да си обясним безбройните му посещения в Москва , в качеството му на президент и опитите на неговата партия да превърне демократичния процес в кошмар с цел запазване влиянието на Русия в България независимо, какво струва това на обикновенните хора и на самата страна?
„Безспорно най-интересния въпрос, който беше засегнат по време на гостуването на Георги Първанов в предаването на БТВ се отнасяше до вероятността президентът да създаде собствена партия след края на мандата си след 2 години и половина. Първанов беше категоричен, че е дал обещание да не се връща в БСП, но не изключи възможността да подпомогне една или друга структура или кауза, без това да означава, че търси начин да реализира себе си.”
Дали под подпомагане на кауза Хаджи Гоце няма в предвид някоя нова сделка от типа „ Петрол срещу храни”? Или може би създаването на нова неокомунистическа олигархия, защото вече съществуващата се е вмирисала от всякъде? А може би, ще инициира презръщането на България в pуска губерния в рамките на НАТО?
И докато другарят президент си говори сам в ефира, Чалга финансов министър разнася празни кутии от пица, а Чалга премиер ни засипва с простотии и кретенизми в стил – „ Елате вие , да не до’еме ние!”.
Червени другарки от ГЕРБ и БСП пък са се хванали за косите и се опитват да си избодат очите.
А, бе ... втасахме я !!

Няма коментари:

Публикуване на коментар