петък, 18 декември 2009 г.

„Комшиите” срещу „Наглите” – война на интереси между Трактора и Цветанов

Дата: 18-12-2009 19:25

Къде се изпариха 500 000 евро в прозрачния чувал само за Гунински – син, хвърлени зад оградата на столичния „Метро”? Какъв НАП, какви пет лева? Да не би за откупите да издават фактури или касов бон? Защо Цветанов и така прехвалената му ГДБОП не обелва и лаф за откупите и огромните пари? Къде отидоха те? Кой ги изпра? И още нещо – НАЙ-ВАЖНОТО – кой плати откупите?


Щабът „Банкя” в къщата на Бойко Борисов има много здраве от afera.bg

Гушили се по диваните на премиера за да не изтечала информация за кръстените гордо от Цветанов „Наглите”.

Цветанов сигурно е казал само на жена си Деси, която работи в ДАНС.

Обаче afera.bg още на 1 декември знаеше, че на Тони Хамстера му предстои да даде фира.

А пък партньорът ни versia.bg ден преди „революционния удар” на МВР излезе с публикация, че предстои операция „Шок и ужас”.

И се зареди фанфарен ремикс на събития от времето на главното секретарство на Бойко Борисов в МВР. Като под индиго.

Телевизии, шоута, клипчета на Пресцентъра на МВР, къщи, стаи, разни врати се отварят и затварят, още малко и трябваше да изскочи Хичкок, но не би.

Хванахме бандата на „Наглите”! Никога повече няма да има отвличания! Браво от ляво, браво от дясно, само близките на отвлечените и самите те нещо не вярваха, че точно заловените мющерии са им били майсторите.


Обществото получи своя пиар и успокоение чрез новата си ченгеджийска звезда – Цветан Цветанов.


Който не успя да се научи да мълчи за да не прецака вътрешното, пък и международното положение.

Някой му бе подсказал и наложил да наизусти онова, което непрекъснато рецитираше: „Няма полицаи участвали в бандата и няма такива, които са и давали информация”. Защо така бързаше да запуши най-важната ниша в ситуацията вътрешният министър? Защо умно не замълча, а хукна да лъже, че няма замесени ченгета?

Посветените, пък и аджамиите вече знаят – защото ИСТИНСКАТА банда за отвличания е с ВИСША ПОЛИЦЕЙСКА ПРОТЕКЦИЯ!

Цветанов размаха някакви прякори, ДНК-та и тръбеше, че има безспорни доказателства за заловените 25-ма.

Оказа се обаче, че прокуратурата САМО за осем от тях ще иска постоянни мерки за неотклонение, защото за останалите нямало доказателства. Ако предположим, че пожалените са „певци”, ега ти бандата – със 17 предатели!


Цветанов очевидно ни взе за малоумници и продължава да ни убеждава, че тези осем били ядрото, главата, мозъка и задника на бандата за отвличания.


И всички ние трябва да повярваме на „ювелирното” МВР, че точно тези, са и поръчителите на отвличанията. И нещо повече: Цветанов бил толкова умен, че нарочно ги говорел тия работи, защото това било оперативен пунт за да приспи вниманието на онези, които следвало да бъдат арестувани. Тези неща може и да се случват на някоя сценка в нечий физкултурен салон, но с високо-организирана и перфектна банда за отвличания, надали.

25 души – ядро, изпълнители, поръчители и изобщо всички накуп. Сега остава да ни кажат, че всички са знаели всичко един за друг. Че то за поръчката на един побой, биячът няма хабер от поръчителя, пък какво да говорим за перфектна група като ИСТИНСКАТА банда за отвличания.

Да оставим обаче прякорите и закачулените им глави с фланелките им пред камерите. Както и пижамите им. Те са онези, които ще отнесат пиара на упражнението.


Какво се случва зад кулисите?


Първо се поведе война между лагерите на Алексей Петров – Трактора и уж Бойко Борисов. Грешка. Тук нещата никога не са такива, каквито са. Нещо като совите. Петров се съредоточи в кръга „Комшии”, включващ Цветан Цветанов, шефа на ГДБОП Станимир Флоров, Веселин Марков и съпругата на Цветанов – Деси. През този кръг минавала цялата схема за мачкане на опоненти, както и контакти с подземния свят, включително рекет и събиране на пари. За втори път бе „осветен” близкия до Трактора Велин Хаджолов – този път като любовник на жената на Цветанов. През това време Алексей Петров ни уведоми, че влиза в политиката и нахлу чрез съмнителния си приятелски кръг в определени медии.

Трактора сбърка в три посоки – медийният му екип е пробит, некадърен и смущаващо неприемлив за обществото, не изчисли точния момент за „влизането си в политиката” – направи го нефелно и читалищно, и заложи на евтини скандали, от които се срути надолу като очакване, че е играч от класа. Превърнат в палячо от доверениците си, Алексей Петров изтърва мигът, че ще бъде праснат. Защото сега ресурсите на държавата са в „опонентите му”.


Преди да се изпъчи с „Наглите”, „комшийския кръг” загря манджата с Яне.


Волен, който от деня на евровота за нищо на света не посмяваше да спомене името на Алексей Петров, след като тогава каза, че РЗС е негова партия, изненадващо, с изключителна храброст развя името на Трактора в Народното събрание. И ревна срещу Яне, че го държи Алексей Петров, защото е гей. Сидеров, който не смееше да гъкне за Трактора, очевидно напомпан с кураж от властовия „комшийски” кръг върна рестото за „любовника на жената на Цветанов”. И удари Яне, че е педераст. Контрафалц в същата стилистика. Алексей Петров държи гей-дружинката си за шията. Огледално на това, че „комшиите” държат така съпругата на Цветанов.

Впрочем, Алексей сам си го изпроси и е време да раздаде шутове на пиари, вестникари и все остальние гейове около него.


В същия ден като праснаха Яне, че е хомосексуалист, гръмна и бандата на „Наглите”. С Тони Хамстера напред.


Тони Хамстера, който минава за човек на Алексей Петров. И бил един „капо” на „Наглите”. Цветанов обаче със сигурност трябва да провери „наглият” Хамстер дали пък не е агент на ДАНС, както afera.bg добронамерено подозира. И да не излезе после, че и той е „работил за държавните интереси.” Не, че Цветанов от дома на Бойко в Банкя не ги е чувал тия работи, но да удариш Хамстера все още не значи, че си превзел Трактора.

Е, болка е, обаче Трактора е известен с това, че дава жертви без да му мигне окото. И нито потвърждава, нито отрича.


На целия този фон най-важният въпрос остава ТАБУ – къде са парите от откупите?


Къде се изпариха 500 000 евро в прозрачния чувал само за Гунински – син, хвърлени зад оградата на столичния „Метро”? По-тъпоумен коментар от този на Цветанов сигурно няма да има години напред: „В НАП няма данни”.

Какъв НАП, какви пет лева? Да не би за откупите да издават фактури или касов бон? Защо Цветанов и така прехвалената му ГДБОП не обелва и лаф за откупите и огромните пари? Къде отидоха те? Кой ги изпра? И още нещо – НАЙ-ВАЖНОТО – кой плати откупите?

За Гунински например? Да не би да е Валентин Златев? И затова ли толкова го заболя Бойко за това отвличане?

Ще му стисне ли на Цветан Цветанов да направи проверка КОЙ и ОТКЪДЕ има толкова пари за откуп?

Тази тема не е обаче на дневния ред на гръмкия пиар на МВР.

И сега предстои ремикс на „мега” дознанието във Варна, само че в софийски вариант. Пак 25 арестувани. Пак хваната „мафията”. Само че София не е Варна. И много бързо ще се пукне балона, че истинската банда не е хваната.


Защото става дума за перфектни „бойци”, обучени и навлезли във високите етажи на МВР и спецслужбите.


Ония, които ви изреждат с прякорите са „редови войници” на нещо, на което цялата схема и в другия си живот няма да научат.

Цветанов и кръга „комшии” се опита да удари Трактора. Уж гръмко, обаче нещо не се получи. Защото зад цялата тази история, всъщност се води яростна война не за държавността и против организираната престъпност, а за интереси, огромни пари и търговия с влияние.

За тези неща обаче на Цветанов не му е казано да рецитира.

Той е по евтината пропаганда.

Сега е ред на договорките, надцакването зад пердето, извиването на ръцете и сделките.

Или ... за ново отвличане.


Веселина Томова


http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=8292&Itemid=9

Няма коментари:

Публикуване на коментар