неделя, 21 юни 2009 г.

СТРАТЕГИЯ ЗА ПРОФАНИЗАЦИЯ НА НАЦИЯТА 2

ІІ. ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРНОГРАФИЯ

Тя не се изчерпва с огромния брой агенти на Държавна сигурност подвизаващи се в различни политически партии. Освен почти успелия опит за създаване на фиктивна опозиция, БКП/БСП се зае и с „продуцирането” на абсурдни фигури в българската политика, които буквално „изтриха” от съзнанието на хората разбирането за политически принципи, политически морал и етика, политически стил на поведение и общуване. Кире Либерало ни призоваваше след изборната победа на неговата партия да отидем да се напием в пернишка кръчма!? Йоло Денев от екрана на телевизията призоваваше бог Тангра да му помогне да възроди България!? Камен Влахов подаваше команди на полицаи „падни – стани” !? Бившият агент на ДС Жорж Ганчев, гледайки умно в камерата нареждаше „Не ме гледай умно българино!!” !? Бойко Борисов отправяше Коледни пожелания – „ Пожелавам на всички, весела Коледа, Весела Лечева и всички останали !” !? За да стигнем до върховия момент Народното събрание да излъчи първият депутат – педофил в българската история!?
Главният акцент в неокомунистическата политическа порнография, обаче, беше създаането на партии - менте. Един от върховите моменти в тази посока се оказа продуцирането на НДСВ. С нейното създаване се постигнаха две основни цели: беше осигурен параван за връщане на бившите комунисти във властта и беше осъществено първото значимо разцепване на десния електорат. НДСВ ни „оправи” за 800 дни и сега разчита на реанимация от страна на БСП/ДПС.
Друг тежък удар върху десния електорат беше „продуцирането” на партия „Атака”. Водещи фигури в партията се оказаха мутрата – архонт Слави Бинев, доказаният агент на ДС проф. Станислав Станилов, представителят на тодорживковата ченгеджийница Тодор Батилов и т.н. От парламентарната група на „Атака” излезе и емблематичният Владимир Кузов. Освен кръчмарските скандали и побои партията ни предложи и лозунги от сорта „Долу ЕС!” и „Вън турците от България!”. Това което ни спестяват от „Атака”, обаче, е факта, че водещите фигури в партията и водещите фигури в ръководената от бивши агенти на ДС партия ДПС са от „един дол дренки”!
Списъкът на неокомунистическите „десни” партии „изповядващи консервативни или либерални” идеи продължава с:
- ВМРО – лидерът на партията Красимир Каракачанов е син на комунистически генерал, а самият той е бивш агент на ДС (агент Иван)
- Лидер – създадена от видния представител на „червената мрежа” в Блгария олигарха Христо Ковачки. Тя ще се бори с беззаконието в страната при положение, че срещу нейния лидер има възбудено наказателно производство за извършени престъпления
- Движение „Защита” – това е политическата формация номинирала най-много кандидати, бивши агенти на ДС, на последните избори за Европарламент
- Ред, законност и справедливост – съучередител на партията е бившият агент на ДС Георги Марков, който е в много близки отношения с Тодор Батков (и вероятно с един от инструкторите на българската мафия Михаил Чьорни), а в кандидатските листи на партията попадна и братът на небезизвестния Алексей Петров – Трактора
- „Гергьовден”, движение „Напред”, „Новото време” и т.н. и т.н. ...
Звездният миг в „сапунения червен сериал”, който не влизаше в предварителния сценарий на партията – майка БСП, се оказа създаването на ултра лявата, кърваво червена партия „Герб”. Този удар върху червения електорат изненада всички, освен „герберите”. Зад партията стои най – деструктивната и най- дерибейската част на българското общество, стоят новите собственици на България, които ни заляха с лавина от престъпления в годините на прехода. Стъпвайки на криминално придобитите си активи те казват на партията – майка от „Позитано” 20: С вас бяхме до тук. Сега ние ще определяме правилата! Това, обаче, се оказа недостатъчно за криминалния контингент, подкрепящ „Герб” и за ужас на всички, персони намиращи се в следствения арест хукнаха да се кандидатират за депутати !!
Объркването на електората не е единствената цел при създаването на „десни” неокомунистически партии ! Чрез тях бившите комунисти се опитват да парцелират България на отделни „феодални” владения за да може всеки от тях да си ползва откраднатото от него самостоятелно.
Резултата от политическата порнография в България можете да го видите по време на избори. А и не само тогавa ...

Следва продължение ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар