сряда, 22 юни 2011 г.

ГЕРБОФРЕНИЯ

Генезисът

Става дума за щурмовите отряди на БКП - БСП създаването на които започва още преди началото на прехода . Това са звена за упражняване на „червен” терор в условията на променящата се политическа система. Това са „отворените” момченца, които ни лъжеха при обмен на валута на тротоара пред „Магурата”, това са енергичните момченца, които крадяха автомобилите, това са дебеловратите момченца, които звъняха по телефоните на нормалните хора с крилатата фраза „Елате вие, да не доеме ние !”.

Сферите на действие

По всяко време и навсякъде. Докато „стратезите” от „Позитано”20 чертаеха налудничавите сценарии, вторият ешалон на БКП , предвождан от генерали, агенти на ДС и бивши милиционери създаваше във време на движение най – ретроградната част от неокомунистическата престъпна мрежа – лица и структори , извън закона, газещи безогледно всичко по пътя си. Приватизацията, прането и източването на пари, проституцията, спортът, преливането на средствата, митниците, земеделието, търговиятя с наркотици и културно – исторически ценности, „фолкът”, умищленото фалиране на предприятия с цел закупуването им на безценица, цялата палитра на криминална престъпност – всичко минаваше през ръцете им с крайна цел – безконтролно забогатяване.

Метаморфозата

И понеже апетитът идва с яденето, новите собственици на България, захвърлили кожените якета и облекли ризи с „бели якички” започнаха реализирането на отдавнашна своя мечта – раздялата с децата на Първите, които по времето на Тато се возеха в „Чайки” и учеха в Москва. Разривът между първият ешалон на БКП от „Позитано”20 и вторият ешалон на БКП ръководен от Тодорживковата ченгеджийница роди партия ГЕРБ. Новата партия, имаща за задача да прикрие престъпленията на олигарсите и да остави собствеността в техни ръце, се провъзгласи за „дясна” партия и започна да се „бори” с комунистите. Членовете на ГЕРБ изведнъж забравиха, че до вчера и те бяха комунисти, и те бяха агенти на ДС, и те крачеха в единен строй със своите другари от БСП !

Най – големият парадокс


Доскорошните „мутри” започнаха с панаирджийски акции да „громят” престъпността, да въвеждат данъчна дисциплина, да „творят закони”. Родната мафия се зае да превръща България в законова държава !!!!!

Зад кулисите

Яростно строителство на магистрали с пари на европейския данъкоплатец. Крайна цел (при цена от 7 000 000 за километър) - продължаващо забогатяване на мутраджийската олигархия. Ако някоя европейска държава, като Норвегия например, даде пари може да се построи и някой и друг музей, но печалбите от подобни мероприятия отново ще потънат в сметките на лицата създали ГЕРБ. Строителство на спортни зали с откраднатите от нас пари – защо не ! Важното е „далаверата” да не спира.

Бившите комунисти от ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н.пропуснаха да ме попитат за две неща:

1. Дали съм съгласен да крадат парите и имуществото на семейството ми в продължение на 20 години и

2. Дали искам откраднатите от мен и децата ми пари, да бъдат харчени за строителство на паметници, паркове, спортни зали, хотели, църкви или да бъдат насочени за решаването на неотложните проблеми на обществото ?

Аз ,обаче ще продължавам да задавам въпроси докато те не бъдат чути от всички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар