сряда, 7 септември 2011 г.

ЪНДЪРГРАУНД 9

МУТРИ ИЗНУДВАТ МОДНА ШЕФКА

9.12. 2009


Модната шефка Ивета Григорова била изнудвана от мутри да класира техните метреси на челните места в конкурса за красота, който организира, призна самата тя.
Шефката на “Ивет фешън топ модел” твърди, че не познава въпросните дебеловрати наглеци, които от няколко седмици насам буквално я тероризирали по телефона.
“Не за първи път гаджета и бащи на участнички в конкурса правят опит да уредят първото място, но аз решавам подобни проблеми категорично и недвусмислено – директно премахвам проблемната девойка”. Григорова обаче не крие, че у нас се правят много конкурси, в които победителките се определят на принципа на шуробаджанащината и наддаването на дебеловрати “спонсори”.

Трима сочат Маргина за бос на дрогата

25.06.2011


Трима нови анонимни свидетели са дали показания срещу Красимир Маринов-Големия Маргин. Според обвинението те го уличавали отново като ръководител на престъпна група за разпространение на дрога.
В нея участвал и Стефан Бонев-Сако. Дали обаче техните показания ще са достатъчни, ще стане ясно след месец. Тогава се очаква Върховният касационен съд (ВКС) да оповести решението си.
Вчера адвокатът на Маргина Трендафил Трендафилов поиска от ВКС разследването да не бъде подновявано. В началото на годината градският прокурор Чавдар Ангелов прекрати частично делото срещу Маринов.
По-късно апелативен прокурор отмени акта му с мотив, че той не е запознал другия наблюдаващ прокурор с намеренията си.
Ангелов бе върнат в Софийска районна прокуратура, откъдето бе командирован първоначално в градска, въпреки че съд тогава реши, че правилно е прекратил делото. Преди година Маргините бяха оправдани по обвинения за подготовка на 3 убийства.


Таки бие телеграма на Трактора


05.07.2011


Таки пратил хабер на видни „трактористи”, кръжащи край Трактора. „Босът на босовете” искал от Трактора да се определи – война ли иска, мир ли. Таки бил склонен да се запази „тишина”, но медийните слуги на Трактора ръсели интрига след интрига. Всъщност инфото до Петров стигнало чрез посредничеството на топченге, известно с близостта си и до двамата.
Посланието било безпощадно ясно – ако обслужващият персонал на Трактора не престане с атаките срещу Таки и продължи да бълва инсинуации за нелегалното му идване в България, „босът на босовете” щял да отвърне на удара асиметрично.
Известно е, че Таки разполага с мощно лоби във висшите меверейски среди. Някои дори предполагат, че той също има пръст в (до)сегашните неволи на Трактора. Ако Таки реши да „спонсорира” някои ключови магистрати, за Трактора ще настъпят тежки дни, категорични са запознати с влиянието на бившия „лейтенант” на Жоро Илиев. Ако Трактора наруши
негласните договорки, ще покаже, че не може да се разчита на думата му. Но пък ако прекалено дълго продължи сегашното неопределено положение, ще излезе, че той не прави кушия с Генерала, а е свалил нивото до Таки.
Всъщност не се знае дали равнището на контактите на Таки с босове от DEA не е дори по-високо от връзките на Генерала с американските борци срещу наркотрафика.
Бойко Борисов засега се прави, че не забелязва размяната на „послания” между Таки и Трактора. За сметка на това много активни са неговите хора в ДАНС. Както и върхушката в МВР. Предстои да се разбере дали затишието е пред буря.



07.07.2011

Бандити намушкаха известен адвокат, счупиха му ръцете


Известен адвокат от Стара Загора е бил пребит зверски пред дома му, съобщиха от пресцентъра на полицията в града на липите.
Бандитите са причакали Александър Комсийски до асансьора в междуетажното пространство на жилищната кооперация на бул. "Св. Патриарх Евтимий" около 9,35 ч. сутринта в вчера.
Те намушкали адвоката и потрошили двете му ръце. Комсийски е настанен за лечение в ортопедията на старозагорската болница "Проф.д-р Ст. Киркович". Животът му е вън от опасност.
Криминалистите работят по две основни версии за побоя. Първата е отмъщение на недоволни клиенти на кантората или засегнати. Не е изключено обаче да става дума за битов скандал.
Комсийки и съпругата му Светлана имат собствена юридическа кантора. В началото на 90-те г. на миналия век тя се занимава с шумни трудови спорове за стотици хиляди и милион левове. Адвокатът неколкократно е бил синдик на фалирали държавни предприятия.


Марешки дължи 37 милиона на „Актавис”


31.07.2011



Фамозният аптекар Веселин Марешки, който се обяви за кандидат – кмет на морската столица, този път ще е малко по-пестелив по отношение на зарибяването с евтини лекарства по изборите. Марешки дължи на най-голямата фармацевтична компания у нас „Актавис” 37 милиона, научи afera.bg
17 от тях вече било договорено да бъдат поети от английски кредитори, но 20 милиона остават като чист дълг на Веселин Марешки.
Един от собствениците на „Актавис” особено много се подразнил, когато в една прекрасна сутрин видял по телевизията Марешки, който демонстрирал на варненската крайбрежна алея новата си придобивка – супер - возило от класа на „Формула 1” и напоително обяснявал как ходил в Турция, за да си начеше крастата като автомобилен пилот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар