понеделник, 28 май 2012 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 19



За намереншя труп на момичето от Перник


"Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда".

От стенограмата на Министерския съвет от заседанието в на 29 февруари


До петък изпълнението на тази задача възлагам на вицепремиера Дянков, а от понеделник подготовката на структурни промени в парламента, ако има неиздължил се - на вицепремиера Цветанов. В случая имате възможността с добрия Дянков да се справите до петък, в понеделник ще е лошият Цветанов.”
„Готов съм на дебат с всеки специалист в енергетиката по темата за АЕЦ „Белене“, защото вече съм по-добър от специалистите.“

Пред Илиана Беновска - „Радио К2”


„Кокошките ги пренасят от двор в двор, значи може и реактора от в двор, значи може и реактора от "Белене"…И ние, като дойдохме, както.. аз завърших Цанков камък, паметника на глупостта в България и го завърших, защото бяха дадени 8-–00 милиона, трябваше още 120-130 милиона , ако не ме лъже паметта. И го завършихме. Завърших магистрала „Люлин”, завърших „Дунав мост-2”. Почнато, по-добре да дадеш още пари и да го свършиш и да го има, отколкото да го оставиш да стърчи, като хилядите сгради, които са започнали на времето”.

Премиерът Бойко Борисов коментира индекса на щастието


В скандинавските държави от щастие се изпозастреляха. По 70-80 човека, от голямо щастие.”

По време на поредното си посещение в Кърджали


„Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме !“

Премиерът Бойко Борисов за 48-ия конгрес на БСП


„Като гледах новините снощи, толкова спящи другари и другарки на едно място не съм виждал. Ама то спят, ама то хъркат, ама то се излегнали, ама то мъка голяма. И уж защитават, а те спят. Нали ги гледах – едните спят, а другите ходят и ми гледат снимката. Това ли беше конгресът – милите”.

При инспектиране изграждането на двата лота на магистрала „Марица“

„Другата седмица ще използваме да проверим как вървят двата лота на АМ „Марица“ след дъждовете и ще местим блатни кокичета. Ще ги взимаме от магистралата и ще ги посадим на 60 метра от нея. Знаем ги по бройка – 2605 блатни кокичета, под мъдрото наблюдение на еколозите ние лично с Лиляна Павлова ще садим. Също така каним Нона Караджова да ни наглежда, а може и тя да насади някое. Каним и Ивайло Московски”


"....Животът е като представление - в него най-често най-лошите измежду хората, заемат най-добрите места...."


Питагор

Няма коментари:

Публикуване на коментар