вторник, 22 май 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ VII




/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

• Luben Dilov-junior

Търсенето на извънземни е свързано с надеждата на човечеството да открие братя по разум… Интересно, защо никой не се надява да открие сестри по разум? Според комшийското момче, жена никога няма да стане президент на САЩ или Русия, защото няма да могат да я управляват. Няма …джойстик!

Angel Yordanov

Затова пък, Бойко Борисов си има скоростен лост и непрекъснато си бръмчи по магистралите. Жени в управлението - това води до спорове от рода " Коя правна школа е по стойностна - кюстендилската или плевенската ? " Имате опция за избор между Мая Манолова и Цецка Цачева. Ега си кефа ...Ако извънземни търсят братя по разум, няма да ги намерят в България.


• Luben Dilov-junior

Имах разправия с дъщеря си. Учителката й ми се обади с молба: „Моля ви, обяснете й, че в съчинението „Как прекарах Великденската ваканция” не е нужно да се прерисува Кама Сутра…” Но тя ме успокои – момчетата от нейния клас, до един синове на Люлински дрог-дилъри, писали съчинение на тема:”Какъв ще стана, ако изобщо порасна!”

Angel Yordanov


На мен пък ми се обадиха, че дъщеря ми се е снимала с восъчна фигура на виетнамска партизанка, но когато им обясних, че нямам дъщеря се разбра, че става дума за Цецка Цачева. А за оживелите наркоманчета ГЕРБ има оферта - да станат членове на младежката им партийна оргонизация.

• Luben Dilov-junior

Днес рожден ден има един от най-известните далтонисти в света - Марк Зукърбърг.Това обяснява защо преобладаващият цвят на фейсбук е зелен, според него... Животът му е пример за тези, които се мръщят на понеделниците – на 28 години е изкарал вече първите си 10 милиарда долара. Вдъхновяващ пример за младите българи, които – когато пожелаят да не правят нищо – нищо не може да ги спре! Другата добра новина е, че скоро гърците ще живеят по-лошо от българите!

Angel Yordanov

Много по - завладяващ пример ,от Зукърбърг, за младите може да бъде вируалният президент Плевнелиев, който в събота се разнасяше с найлонови чували и метла по сметищата. Когато някой не е в час никой не може да го спре - Плевнелиев умора нема. Ако бяхме нормална държава Фандъкова щеше да си върши работата и нямаше да се налага да провеждаме Плевнелийски съботници !

• Luben Dilov-junior

Снощи имах годишна среща на класа... Съвсем подходящо – в нощта на музеите!!! Имам чувството, че когато завършвах гимназия, Мъртво море беше само "леко неразположено"

Angel Yordanov

Приятно е да си олицетворение на вечността, като Цецка Цачева, например. Спомняш си събития, като Бузлуджанския конгрес или как Бойко Борисов е сътворил света. А като гледаш картината „ Голата Искра Фидосова“ единственото нещо , което ти идва на ум е мисълта на Хипократ - Ars longa, vita brevis est!

• Luben Dilov-junior

Свети Константин и Елена! Днес е денят за ходене по жарава – с други думи, ден като всеки друг! Космат понеделник! По времето на император Константин и майка му Елена, не само хрrстиянството е обявено за официална религия във Византия, но и танцуването върху въглени и прескачането на огъня без гащи – за официален предтеча на епилатора. На именниците честито, на епилиращите се – наслука! Естетическото възприятие на космите зависи най-вече от това къде се намират: на главата, на гърба или в супата. Както казваше старшината в казармата:”Ко`смите на главите, не по-дълги от ко`смите на гърдите!”

Angel Yordanov


Днес, както всеки ден е празникът на републиканския депилатор Бойко Борисов, който ни скубе, като манастирски кокошки и ни обяснява, че сме депилирани щастливи гъски. Ние пък се опитваме да му кажем, че е путка рошава. Въобще хубаво нещо са християнските традиции и добродетели ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар