вторник, 1 май 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ VI

/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

• Luben Dilov-junior

Наблюдения от лодката: В безвездна нощ в Синайския залив, тъмнокожите на яхтата биват два вида: със зъби и без... През деня – пустиня и море. Тук някъде се е разиграла знаменитета библейска сцена, в която Мойсей, след като водил евреите 40 години през пустинята, обърнал се и им казал: „Е сега какво?! Онези десет шекела, които изтървах тук някъде, така и не се намериха?!” И до ден днешен се срещат малки храстчета, които горят и ви говорят. При по-внимателно вглеждане се разбира, че става дума за дебела цигара дахабски хашиш... Всичко е притихнало в очакване на Спасителя. Цари лека неловкост... Вероятно заради това, че никой не иска да бъде спасяван!

Angel Yordanov

‎"Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се !" е казал Остап Бендер. Гей Борисовий Rex пък се обърнал към своята робиня Кур - нелия и казал - „Veritas Odium Pdrit” ( Истината поражда омраза ). След което я излъгал няколко пъти. Спасителят Дянков пък ще увеличава пенсиите ...обаче друг път.

• Luben Dilov-junior

Образованието е онова, което превръща неграмотните в некомпетентни. Това, което свързва руската класическа литература с руските народни приказки се пази в дълбока тайна. А именно, че точно златната рибка е дала на дядото телефона на студента Разколников… И още едно разкритие: разбра се, че танцьорът на брейк - победител в „България търси талант” всъщност е глухоням гражданин, който се опитвал да съобщи за пожар!

Angel Yordanov


Дълбоката тайна, свързваща руските приказки и руската класика е , че и в двете групи произведения, пряко или косвено, винаги присъства фигурата на Иванушка Глупака. БТВ - то пък умират да подражават на "братушките" и се опитват да направят шоу "България търси глупак". И въпросният танцьор на брейк е Маги Халваджиян, който не съобщава за пожар, а за цензура в медиите. Само че, никой не разбира неговия танц... България няма нужда да търси глупак - има си ги достатъчно !

• Luben Dilov-junior

„ В любовта може да има излишни сантименти, но никога няма излишни сантиметри!” казаха ми вчера, но аз си мисля: Да говориш непрекъснато за жени и секс означава да не можеш да скриеш прекалено голямото значение, което женското привличане има за теб. Това, може би, е слабост. Ето аз, например, много обичам да пуша. Това би означавало непрекъснато да ви разказвам: „Еххх, тази цигара как бих я изпушил”,или „Вчера да знаеш само каква цигара изпуших!!!” Истинските мъже се боят само от майка си!

Angel Yordanov

Според Боце Вафлата пък " Мечтите вече са реалност " , защото комплексарите в България са на власт и денонощно могат да си мерят сантиметрите. На тях даже и Кобилкина не може да им обясни, че сексът е отношение , а не сантиметри. Да говориш непрекъснато за автомагистрали означава да не можеш да скриеш прекалено голямото значение, което има за теб проституирането. А това , че не ставаш за секс няма никакво значение ...

• Luben Dilov-junior

Лениви дни и часове… Майките изтеглят от улицата всички деца, произведени през 2004 и 2005 година, защото обядът е готов! Агнето, виждайки на календара, че приближава Гергьовден, от няколко дни лови мишки и лае по чуждите хора…На тази дата през 1993 жодина е създадена в World Wide Web. В детството, вместо компютър и интернет, имахме детство.

Angel Yordanov

Рано е да опяваме за 1 - ви юни. Хората в една или друга степен запазват пожарникаря в себе си и след като пораснат. И това е хубаво, защото благодарение на някои пораснали пожарникари, за Гергьовден, пенсионерите в България, ще започнат да вият и да гонят бездомни кучета, казвайки си - " По - добре ние да изядем тях, отколкото те нас !"

• Luben Dilov-junior

Първи май-празник на труда и солидарността. Да ви имам солидарността! Ако някой пуши на манифестацията е нормално да помолиш да ти даде една цигара. Но ако някой яде сандвич и поискаш да ти отчупи малко ,той те гледа като отровен! Трудът е направил от маймуните социалисти!

Angel Yordanov

Каква солидарност, бе ? Всеки пита за мама, никой не пита за тате. Някакъв празнува тия дни сексуалната солидарност и иска да му дам жена ми. Аз пък го гледам ,като отровен, защото празнувам "Ден на гнева". А , социалистите така и не разбраха, че изборен бой и изборен секс не се връщат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар