неделя, 13 май 2012 г.

БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА 7


Публична тайна е, че лавината от престъпления, с която бившите комунисти заляха България, срина икономиката, обезличи институциите, yнищожи природата, доведе гражданското общество до колапс. Но най – тежкият акцент в престъпната им дейност си остава геноцидът над българските деца, които са бъдещето на нацията.
Ето защо другарите трябва да бъдат съдени, докато те и всичко свързано с тях не бъде заличено от лицето на тази държава.

Студенти масово си взимат изпити със секс

18.01.2011

С настъпването на поредната редовна сесия студентки отново вдигнаха краката заради уникалната възможност за шестица при някой от многобройните коцкари, известни на всички. Тенденцията сочи, че все повече момчета също избират срама да преспят с 30-тина години по-възрастни лелки само и само да запишат следващата година, пише frognews.bg .
Съвсем предсказуемо тоталният разпад на ценности през последните две десетилетия се отрази най-пагубно върху младото поколения и най-паче върху поотрасналите вече деца на демокрацията, днес студенти в нашенски учебни заведения. С подигравка, сарказъм и понякога безумна безчовечност из академичните среди витаят слухове за начините на изкарване на оценки при един или друг професор. Като най-евтин и в същото време сигурен начин болшинството определя секса с преподавател, независимо мъж или жена. Този начин е добре известен както на младите момчета и момичета, така и на цели деканати, които с летаргията, присъща на образованието отдавна, обръщат поглед от гнусотията и перверзията, случваща се по време на всяка сесия. Обяснението в повечето случаи е свързано с обременяващото соцмислене, че „оня ще извади по-дебели връзки и ще съсипе доносниците”.
И при поредната редовна изпитна сесия положението не е мръднало – зрелостнички продължават да доставят сексуални удоволствия, задминаващи фантазията на преподавателите от преди 20-тина година, с още по-голяма изобретателност. В бившето ИСИ, сегашно УАСГ започнали директно да пъхат кондоми в студентските си книжки, разказват очевидци. Номерът, разбира се, не вървял при всекиго, но било известно кой ще схване „тънкият намек”. За студенти от ВУЗ-а тази честа практика била обществена тайна, ако и да недоумяват защо трябва да търпят гаврата.


Скандал заради порно на сайт на пловдивско училище


Родител на ученик от 5-ти клас от училището посочил във форума в раздела за ученици на сайта секции със снимки на порно сцени с коне и кучета
Сайтът на Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков" в Пловдив е бил блокиран след скандал заради порно с животни на него, съобщи Plovdiv24.bg.
За случая са сигнализирали възмутени родители.Родител на ученик от 5-ти клас от училището посочил във форума в раздела за ученици на сайта секции със снимки на порно сцени с коне и кучета, както и множество реклами и линкове на виагра и различни порно сайтове.
"През месец юни първо писах до администратора на форума и го помолих да махне тези секции, но той не ми отговори, след което писах на фирмата, която поддържа сайта", разказал бащата на ученика.
От фирмата му обяснили, че отдавна са алармирали собственика на сайта, че има такова съдържание, но мерки не са взети, след което са закрили форума.
Писах писма и до Агенцията за закрила на детето, откъдето ми обясниха, че ще алармират отдела за компютърни престъпления към ГДБОП, разказа още възмутеният родител.
Преди няколко дни реших отново да вляза в сайта и пак имаше същото съдържание, недоумява той.
Според директорката на училището Нели Попова-Коева веднага, след като е била сигнализирана за проблема, тя е взела мерки и форумът е бил закрит.
"Даже направихме и нов сайт на училището и помолихме фирмата, която направи стария сайт, да го затвори изцяло. Не знам защо още работи, но веднага ще се обадя на хората и се надявам до няколко часа да бъде окончателно и завинаги закрит", каза тя.
Според директорката училището няма вина за случая, тъй като става въпрос за спам-ботове, които автоматично влизат във форума и качват материали с такова съдържание.

Мажат деца с фекалии в социален дом

16.02.2012


Мизерията, която цари в домовете за сираци, е в абсолютен противовес със спокойствието и уюта, от които се нуждае едно дете, за да расте в добро физическо и психическо здраве. Развалена храна,скъсани обувки и отсъствие на каквато и да било ласка – такъв е животът на момичетата и момчетата от социалните домове.
Случаите на насилие не са един и два. Децата са принудени да търпят бой, лишаване от храна и сексуални извращения. Повечето се страхуват да споделят травмиращите случки, защото биват заплашвани, но се намират и такива, които събират смелост и търсят спасение.
„Биеха ни за най-малкото. Веднъж брат ми открадна диня от близкия бостан,защото беше гладен. За наказание я вързаха на шията му и го накараха да обикаля около едно дърво. Заливаха се от смях, а той едва вървеше. После го пребиха и той оглуша, удряха го по главата“, разказва Гергана Сърбинска от София.
Сърбинска твърди, че извращенията в домовете не са от вчера. Имало ги е в изобилие и по социализма, само че медиите не ги огласявали. Тя признава, че възпитателите редовно си позволявали сексуални гаври с малолетните.
Лелките редовно крадели от храната и оставяли хлапетата гладни. В резултат на това те имали анорексичен вид и били готови да се сбият за коричка хляб. Често надзирателите давали на десетина деца един кренвирш и ги оставяли да се бият за него – като озверели от глад кучета.
Много от прозорците на сиропиталището били счупени и на тяхно място са поставяли картони. През зимата стаите били сковани от вледеняващ студ и децата редовно се тръшвали я от бронхит, я от пневмония. Поради липса на адекватни грижи, боледуванията често имали фатален край.

Ученичка убита с 44 удара с нож

29.03.2012


Ученичка от София е била брутално убита с 44 удара от нож. Надупченият и окървавен труп на 18-годишната Севилия Райчева шокирал дори опитни криминалисти. Мъртвото момиче бе открито на фаталния 13 май 2011 г. в апартамента на родителите му в столичния кв. “Люлин”. Убийците са най-добрите приятели на жертвата - връстникът й Антон Ангелов и година по-голямата Янка Младенова, пише в обвинителния акт. Във вторник делото срещу тях тръгна в Софийския градски съд.
Часове преди екзекуцията родителите на Севилия излезли от апартамента и я оставили сама. По-късно на входната врата се позвънило. Без да се замисли, Севилия отворила. Отпред стоял Антон с приятеля си Кристиан. Говорили си общи приказки до идването на Янка след минути. А по-късно тримата оставили Севилия в жилището и слезли на пейка пред блока.
Според прокурори там замислили убийството.
“Слушай сега, ще се качиш все едно ти се ходи до тоалетна, аз ще вляза с тебе и ще я убия”, обяснил хладнокръвно Антон на Янка. Тя реагирала рязко: “Ти луд ли си? За това ли си тука, гадино мръсна.” Антон обаче започнал да я увещава. Така планът сработил. Янка се върнала в апартамента. А Антон и приятелят му се отдалечили от кооперацията. Преместили се на друга пейка. Антон извадил сгъваем нож. Отворил го, запалил цигара и започнал да замеря с оръжието гълъбите на площадката. После го прибрал в задния джоб на панталона си и казал на Кристиан: “Връщам се.”
Какво са си казали в жилището Янка, Антон и Севилия, остава тайна. Подсъдимите не дават обяснения. Прокуратурата твърди обаче, че щом Антон прекрачил прага, извадил ножа и започнал безжалостно да ръга жертвата. Забивал острието в шията, лицето, главата, корема, гърдите и ръцете. Същото направила и Янка с нож, взет от апартамента.
Севилия паднала в локва кръв, а Янка съблякла окървавените й тениска и блуза. После с Антон излезли от апартамента, а пред блока се разделили.
Кристиан ги видял. Антон имал кървави следи по лицето, дрехите и ръцете. “Какво става”, стъписан попитал той. Антон, без да се замисли, отвърнал: “Убих я.” После обяснил, че след клането в апартамента търсил злато. Чул, че Севилия има накити. Но не открил нищо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар