четвъртък, 10 май 2012 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...69

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Направиха 36-годишен варненец на решето

10.05.2011


36-годишният жител на Белослав Добри Добрев е открит в малките часове на нощта в автомобил на варненски паркинг. По тялото му личали многобройни огнестрелни рани. Към този момент медицински екип от окръжната болница в града прави всичко необходимо, за да спаси живота му, пише Агенция Блиц.
Според изнесената информация канонадата от куршуми застигнала Добри Добрев към 21:00 часа миналата вечер. Той бил паркирал „Мерцедес”-а си пред входа на кооперацията във варненския кв. „Владислав Варненчик”, в която живеел от години. След като станали свидетели на стрелбата, съседи на пострадалия веднага позвънили на телефон „112” и минути по-късно на мястото пристигнали полицейски екипи и линейки.
Мъжът е откаран веднага в спешното, като медиците, които го поели, определили оцеляването му като „жив късмет”. Още на мястото на индидента станало ясно, че мъжът е улучен многократно в областта на гръдния кош, краката и в лявата ръка. Раните обаче се оказали повърхностни и лекарите смятат, че не са засегнати жизненоважни органи.
По предницата на "Мерцедес"-а дупки от куршуми почти не личат .Състоянието на Добрев е все още изключително тежко, твърди д-р Веселин Николов, директор на МБАЛ „Св. Анна”, като продължава с това, че предстои втора операция на пострадалия.
Разследващите вече са иззели веществени доказателства от мястото на инцидента. Последвал е и втори оглед, разпитани са и свидетели. Според очевидци куршумите летели към автомобила на 36-годишния мъж от кооперацията, в която той живеел.
Добри Добрев няма криминално минало, твърдят от Агенция Блиц.
Рано сутринта днес е издъхнал 36-годишният Добри Добрев, който бе направен на решето пред блок №5 във варненския квартал „Владиславово", съобщи БЛИЦ.
„Пациентът почина въпреки усилията, които положихме да го върнем към живота. Сутринта направи ритъмно нарушение на сърдечната дейност. Бяха извършени всички животоспасяващи процедури - сърдечен масаж, електрошок, но за жалост безуспешно", потвърди трагичната новина шефката на отделението по реанимация към МБАЛ „Света Анна" във Варна д-р Василка Савова.
Тя добави, че медиците не са могли да определят колко какви са пораженията по тялото на Добри, нито колко точно са огнестрелните рани. „Това е работа на патоанатомите. Само мога да кажа, че имаше множество входни отверстия по гърба на починалия. Той е 200-килограмов човек и нямаше как да го обръщаме за да видим какви са пораженията", каза още Савова. Нейни колеги обясниха вчера пред БЛИЦ, че общият брой на куршумите, улучили Добри, е между 8 и 12.
По думите й, извадените от тялото куршуми са били два. Това е станало при двете коремни операции. Имало и сериозно разкъсвания по тънките черва, като част от тях били изрязани.
От прокуратурата обясниха, че продължават да търсят извършителите, които вече ще отговарят за убийство. Залавянето им е и единственото, което доколкото може ще овъзмезди близките на Добри. На стената на профила му в социалната мрежа "Фейсбук" вече е пълно със съболезнования.


Няма коментари:

Публикуване на коментар