неделя, 12 септември 2010 г.

МЪЖ НА ГОДИНАТА 10

02.06.2010

Пуснаха от ареста Николай Цонев и Петър Сантиров

Софийският градски съд освободи бившия министър но отбраната Николай Цонев и съдията Петър Сантиров. Двамата излизат от ареста срещу гаранцията съответно от 15 000 лева за министъра и 10 000 лева за магистрата. Цонев и Сантиров бяха задържани на 1 април с обвинение, че са искали да подкупят следователя Петьо Петров.
"Не съм от Ал Кайда”, заяви Петър Сантиров пред съда и подчерта, че няма как да ходатайства за Цонев, тъй като не го познава.
В съдебната зала се появи информация за мистериозен млад човек, който разнасял плика с 20 000 лева от името на Николай Цонев. Адвокатът на бившия министър Васил Василев настоя по делото да бъдат приложени разпечатки от всички подслушани разговори на клиента му
"За да се разберат естеството на хората и разговорите, които, уж, са водени като посредничество между Цонев и Тенчо Попов. Нито хората се знаят, нито какво са говорили с Цонев. Нито пък има доказателство, че тези пари имат нещо общо с Цонев", заяви Васил Василев.


21.06.2010

Бомбен “коктейл” за кръчма на Лучано

Коктейл "Молотов" почти овъгли ресторант "Ривърсайд", собственост на бившия депутат от НДСВ и ексспортен министър Васил Иванов-Лучано.
Огънят лумнал около 2 ч в нощта срещу понеделник в ресторанта, който е в бившето култово заведение "Воденицата" край въжения лифт на Драгалевци.
Сигналът бил получен около 3,28 ч. На място били изпратени 3 противопожарни коли, но огънят вече бил обхванал почти цялата площ. Огнеборците гасили до 6 ч вътрешния салон от 200 кв. м.
"Не дължа пари, не знам кой може да го е направил", коментира ексминистърът.
Тогава е потушен пожарът. Около два часа продължило разчистването на отломките.
Огънят е унищожил голяма част от оборудването на ресторанта, овъглен е целият салон за гости с маси, столове и други мебели.
Според първоначалната информация на експерти огънят е тръгнал от хвърлена през прозореца бутилка със запалителна течност, най-вероятно бензин, научи "24 часа".

08.07.2010


Протест в памет на Борислав Райнов,който беше убит от цигани пред погледа на полицията

Днес стават 4 дни откакто убиха Борислав Райнов беше убит от цигани (според очевидци тълпа от около 60 души). Това е доказано без сянка от съмнение . Млад човек, със семейство, приятели, бъдеще, мечти и очаквания вече не е между нас защото Родната полиция според думите на очевидци стоя и гледа безучастно убийството му. Той бе убит групово, по особено жесток начин преди цели 4 дни.
Ние хората някак се разграничаваме от реалността - това което се случва на другите някак не ни засяга толкова. Не можем да повярваме че те са същите като нас.
Затова днес на нас - живите, ни се налага да излезем пред Народното Събрание за да молим власт имащите да гарантират нашето право на живот, да гарантират нашето право на защита, да гарантират еднаквото прилагане на Наказателния Кодекс към всички пребиваващи в България след като сме поверили своята лична сигурност,а не да ДИСКРИМИНИРАТ нас.

03.08.2010

Съдът пусна “Всичко коз”, Цветанов бесен на Темида

Апелативният съд в София освободи под гаранция задържаните при операция „Всичко коз”, предаде „Фокус”.

Съдът постанови парична гаранция от 10 хил.лв.за Денко Кръстев. Магдалена Кръстева беше освободена срещу 5 хил. лв. парична гаранция, а Мария Китова – срещу 1000 лв. В мотивите на съда се казва, че няма достатъчно данни за това, че тримата са били част от организирана престъпна група.

При ареста им преди дни миниснър Цветанов обяви, че бандата е отмъкнала от държавата няколко стотин милиона лева, а босът й имал две яхти, огромни палати, луксозни автомобили и няколко любовници.

„Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България и за всички българи, които плащат данъци на държавата”, коментира по-късно пред Фокус министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов днешното решение на Темида.

08.08.2010

За да се окъпе Цветан Цветанов отцепиха плаж в Албена

В потрес са останали туристите от комплекс „Албена”, които станали свидетели как арогантно и нагло всеки ден се отцепва с въжета плажа на Албена, за да пече морно тяло вътрешният министър Цветан Цветанов. Преди да се появи на пясъка, хората сбутани отвъд въжетата се питали: „Коя ли мутра идва?”. В пълен потрес са туристите от курортния комплекс „Албена”, които стават свидетели на феодална почивка на вътрешния министър Цветан Цветанов. Той заедно със съпругата си – ДАНС-аджийката Деси и децата им почиват в хотел „Фламинго”. „Бяхме втрещени, когато плажът бе отцепен с въжета като че ли е частна собственост. Бяхме избутани и вече се питахме коя мутра ще се появи, когато цъфна по бански вътрешният министър Цветан Цветанов. А до него, до въжетата, с които е ограден плажа, където се пече, стоят костюмирани гардове със слушалки”, споделиха възмутено почиващи в курорта Албена. Наглото поведение да бъде отцепен и заграден плажа от министър, до този момент курортния комплекс не помни. Компания на Цветанов прави дружката му – певецът Веселин Маринов, който пък възпя „нашата полиция ни пази”. „Няма такава държава, в която един министър може да се разпищоли в обществен комхплекс и да огради плажа с въжета. Всичко е отцепено около него като че ли е Дон Карлеоне.”, псуват разярено пребиваващи на Албена.

В заключение предлагам за мъж на годината през месец август отново да бъде избран другарят Цветан Цветано – о – о – о в !

Няма коментари:

Публикуване на коментар