сряда, 1 септември 2010 г.

ВАЛЬО ТОПЛОТО И СТАНИСЛАВА ТОПЛАТА

Кратко и ясно:
„Станислава, съпругата на бившия шеф на столичното парно Валентин Димитров - Топлото бе задържана във вторник по подозрение, че е рекетирала шефката на фирмата "Еурозак" Анна Чирица. Според прокуратурата Станислава я притискала да й даде 30 000 лв. Тя, семейният й приятел Йордан Йорданов, Тони Иванов и адвокатът Денислав Партенов бяха спипани, докато прибирали част от парите - 10 000 лв. Според бизнесдамата рекетът бил, за да се удължи договорът на фирмата й с "Топлофикация". Срещу Димитрова обаче бе повдигнато обвинение не за рекет, а за измама, тъй като е заблудила Чирица, че може да свърши нещо непосилно за нея. По делото има и запис на заповед, сключена между покойния вече съпруг на Чирица - Зоран, в полза на Димитров за 55 000 лв. Впоследствие той прехвърлил вземането си на Йорданов, който веднага след ареста си бе освободен заедно с Партенов и Иванов.”
Не са кратки и ясни, обаче, въпросите предизвикани от поредната доза неокомунистическа доза порнография и цинизъм, изсипани върху главите ни. Ето някои от тях.

- Каква доза безочие и наглост трябва да притежаваш, за да си обект на преследване от правораздавателните органи и да продължаваш да вършиш престъпления ?

- Хората в България, дават ли си ,вече сметка, какво представлява неокомунистическата престъпна мрежа и как тя функционира ?


- Как се подбират „кадрите” в тази мрежа и как се обучават за да се превърнат в машини за престъпления ?

- Какви са структурните връзки и как се обменя информацията между отделните звена от мрежата, които са се позиционирали буквално на всякъде - и в правораздавателната система, и в политическите партии, и в икономиката, и в здравеопазването и т.н. ?


- На какви сегменти се разпада неокомунистическата престъпна мрежа след 2005 г.?

- Кои от тези сегменти остават зад БСП, кои остават зад ГЕРБ, кои остават зад ДПС и т.н.?


- Как протича противоборството между отделни престъпни неокомунистически звена, за надмощие и „феодално” парцелиране на България?

- Как ние , нормалните хора в страната, най – после трябва да се противопоставим, за да сложим край на неокомунистическия кошмар в живота ни ?

Няма да мога тук да задам всички ,крещящи за отговор,въпроси.
Ще завърша с нещо кратко и ясно, както започнах този коментар :

„Софийски градски съд освободи от ареста Станислава Димитрова, съпруга на Валентин Димитров - Вальо Топлото, като не й наложи никаква мярка за неотклонение.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар