петък, 1 октомври 2010 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...2

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Румен Юруков

Преди 5 години, на 1 октомври 2005 г. в София ,
на улица "Баба Илиийца" в столичния квартал "Красно село" около 14.00 ч. с три куршума е застрелян Румен Юруков. Малко пред да бъде убит Юруков излиза от блок 43 заедно с дъщеря си. Качва се в колата си Хонда "Прелюд". Преди да бъде застрелян той се движи по улица "Звездел", спира на кръстовището с ул. "Баба Илийца", за да направи ляв завой. Точно там го чака убиецът му, който стреля три пъти в него през прозореца. Въпреки раните, Юруков успява да подкара колата, но само 20 метра след това губи съзнание.
„ Румен Юруков, който бе убит днес пред Червеното кафе в кв. “Лагера”, е прострелян на 3 места” - съобщи зам.-директорът на СДВР полк. Стоян Велчев. На мястото на инцидента са били открити веществени доказателства, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Убитият има 2 фирми, които в момента се проверяват от служители на полицията. Както “Фокус” първа съобщи, 15 - годишната дъщеря на застреляния е станала свидетел на убийството, но не е пострадала. роявен.
Застреляният днес в столицата Румен Юруков е съдружник в две дружества с ограничена отговорност - "Булдийлс" ООД и "Белаз-Балкан" ООД. Дружеството "Булдийлс" ООД е вписано в търговския регистър с решение по фирмено дело номер 12796/2000 и е със седалище и адрес на управление: София, район "Лозенец", ул. "Бунтовник" 6, вх. Б, ет. 3, ап. 13.
Предметът му на дейност е вътрешна и външна търговия на едро и дребно, производство на промишлени и селскостопански стоки, откриване и експлоатация на магазини, туристическа, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, мениджмънт, консултантска, маркетингова и рекламно-информационна дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.
Дъщерята на простреляния днес в столицата Румен Юруков е била в колата по време на убийството, съобщи пресаташето на Столичната следствена служба Лили Йосифова. Детето е на видима възраст около 13-14 години. Предстои то да бъде прегледано от психолог, допълни Йосифова.
Тя псочи, че има свидетели на убийството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар