понеделник, 3 януари 2011 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 11

При инспектиране на пътен възел "Драгичево"

„ Цецо, е това е социологията ! Щом населението ти носи баница,баклава и вино, а не те гони с камъни значи нещата са добре !

По повод резултатите от проверката по досиетата на български дипломати

„Вече когато знаем официално - представете си на което и да е правителство в Европа да му пратиш агент или служител на бившата Държавна сигурност. След среща примерно с колегата си трябва да си проверяват кабинета, да не би да има бръмбари поставени.”

В интервю по Нова ТВ

„Не само. То се корени в гена и в историята, според мен. Не бива да се обвиняват само, да речем, настоящите политици или нещо подобно. Ако щете върнете и в историята - пие вино с главата на...”

„Първанов изхожда от това, че пожарната беше трети факултет в Института на МВР. Първи факултет бяха "Държавна сигурност", втори бяха "Народна милиция", трети беше "Противопожарна охрана", просто всички бяхме в един институт, три различни факултета. По смисъла неговия съм бил в репресивния апарат.”

„Аз тренирах след 17.00 часа и докато набием репресивния апарат и пожарната да стане шампион по карате.”

„Да си развия харизмата, Бог да ги прости, само майка и татко имат дял. Що не им развият на другите харизмата, като се развива така лесно?!”

„Разбира се, аз не случайно в началото казах - мирът, разговорите, това е, до време е да си даваш бузата, да не ти я удрят най-добре.”

„С един културист празнуват Коледа, отиват да си довършват празнуването в друго заведение - единият изкормен, брат му изкормен, другият баретите го задържаха цяла нощ. /Говори за бореца М.Ганев, б.р./ Спортисти на по 26, 27, 28 години момчета, здрави, с титли и за единия се борят за живота, световен шампион, дано оцелее.”

По темата – оплождане „ин витро”

"Желая бебетата ви (бел. ред. - родени с процедура ин витро) да са живи и здрави и останалите да продължат усилията. Само имам една забележка към вас - думата усилия не е правилна за тоя случай, щото все пак това е приятно нещо!"

Кое е приятно и кое не ще кажете вие. За мен, обаче е особено неприятно, че България има такъв премиер !

Няма коментари:

Публикуване на коментар